Last news in Fakti

19 Октомври, 2022 10:19 2 270 18

Гуинет Полтроу казва "сбогом" на Холивуд

  • гуинет полтроу-
  • холивуд-
  • филмова индустрия-
  • пиеси

Носителката на "Оскар" все пак е отворена за роля в пиеса

Гуинет Полтроу казва "сбогом" на Холивуд - 1
Снимка: БГНЕС

Гуинет Полтроу няма планове за бъдещи роли и киното не ѝ липсва. В интервю за „Холивуд Рипортър“ Гуинет Полтроу казва, че по същество се е оттеглила от филмовата индустрия и "няма представа" какво се случва в нея. Но носителката на "Оскар" казва, че все пак е отворена за роля в пиеса.

През последните години Гуинет Полтроу има най-голяма публична изява във филмовата вселена на Марвел, където тя играе изпълнителния директор на Stark Industries Вирджиния "Пепър" Потс от първия филм за Железния човек от 2008 г. насам. За последен път тя се появи в "Отмъстителите" от 2019 г: и изглежда, че няма по-нататъшни планове за завръщане, пише БГНЕС.

Гуинет Полтроу беше домакин на Goop Immersive wellness experience в Санта Моника, Калифорния, ексклузивно събитие, струвало 1200 долара на човек и само за поканени, предлагало класове по тренировки и красота, както и инжекции с витамин B12.

Гуинет Полтроу произхожда от богато семейство, свързано с филмовата индустрия - майка ѝ е актрисата Блайт Данър, носителка на награди "Тони" и "Еми", а баща ѝ е продуцентът и режисьор Брус Полтроу. Като тийнейджърка Гуинет Полтроу посещава частното подготвително училище Crossroads School for Arts & Sciences, чиито възпитаници са още Джона Хил, Джак Куейд от "Момчетата" и Мод Апатоу от "Еуфория". Освен това кръстник на Гуинет Полтроу е Стив Спилбърг, най-успешният в търговско отношение филмов режисьор в цялата история.

Накратко, за Гуинет Полтроу вероятно не е проблем да спре да се занимава с актьорство, ако ѝ се иска. Основаната от нея компания за лайфстайл и уелнес е изключително успешна и предлага на пазара дрехи, издателски услуги, витамини и хранителни добавки, парфюми, кафе и козметика. Goop се сблъсква обаче с редица противоречия, особено заради предлагането на продукти, за които се твърди, че са неефективни и/или се основават на псевдонаука.

Гуинет Полтроу обаче изглежда толкова спокойна за това, колкото и за филмовата си кариера. Всъщност тя започна да забавя кариерата си в началото на 2000 г. и да избира интересни варианти като участието си в популярното музикално шоу Glee (създадено от Райън Мърфи и Брад Фалчук, за когото Полтроу сега е омъжена)


Поставете оценка:
Оценка 2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АМИ

    41 0 Отговор
    наясно е журналиската, че публикува снимка на друга актриса... пълна боза сте...
  • 2 123

    39 0 Отговор
    Шарлиз Терон е това на снимката

    Коментиран от #12

  • 3 Хаха

    21 0 Отговор
    Таз е друга на картинката.
  • 4 Павел Николаев

    22 0 Отговор
    Имам усещането, че AI на факти е на много ниско ниво :D
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ахоихо

    12 2 Отговор
    Ето ви пример за това в каква държава живеем-медиите ви казват едно,а то е съвсем друго.На снимката е една актриса,а пишат за съвсем друга...За това-спирайте новините и си пийте кафето или биричката,я с мач,я с хубава музика.Аз съм ги спрял от 20.03.2020г,по време на мнооооого смъртоносния фир0с.секи сам си преценя.

    Коментиран от #10

  • 7 778

    15 0 Отговор
    На картинката е Чарлийз Терон, не Гуинет Полтроу
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Мдаа

    5 0 Отговор
    Така е, на снимката е Шарлийн, обаче те иначе си приличат, може и дa са братовчедки.
  • 10 КОй

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "ахоихо":

    Само един бърз въпрос.....Как коментираш нещо което си спрял да следиш преди години? Не че защитавам грешката, Просто ми стана интересно, пиеш кафе без да четеш новини, но коментираш нещото което не си чел?
  • 11 Само да кажа

    5 0 Отговор
    На снимката не е Гуинет Полтроу.
  • 12 карай да върви

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "123":

    Те троляците, които влизат тук, и без това не ги различават.
  • 13 Бацката

    4 0 Отговор
    Божидарче,
    Детенце невежи - между Чарлийз Терон и Гуинет Полтроу има някаква разлика,поне в циците! Ти би трябвало да ги разбираш Теа работи!? Ама като няма чуен виж объкала си се!!
  • 14 Факултет Журналистика

    3 0 Отговор
    Г-це Божидара Найденова, уведомяваме Ви, че си искаме дипломата обратно. Не сме те научили Google като хората да ползваш

    Коментиран от #17

  • 15 Вергина

    4 0 Отговор
    Доста умна и разумна, не всеки иска да е циркаджия цял живот, особено като се има предвид ниското холивудско качество през последните години.
  • 16 Някой

    1 0 Отговор
    Талантлива, интелигентна и красива!
    С удоволствие гледам филми с нейно участие.
  • 17 Факултето по увеселителни напитки

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Факултет Журналистика":

    Гуинет Полтроу е Гуинет Полтроу като както е
    Гуинет Полтроу обаче сме снимале друга кукувица на портрета
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.