Last news in Fakti

3 Декември, 2022 15:12 2 487 5

"Трансформърс" се завръща на големия екран през юни 2023 г.

  • трансформърс-
  • трансформърс: възходът на зверовете-
  • в кината-
  • юни 2023-
  • трейлър

Първият трейлър на "Трансформърс: Възходът на зверовете" разкрива техническите достижения и мащабите на продукцията и загатва за емоционалното съдържание на филма

"Трансформърс" се завръща на големия екран с "Трансформърс: Възходът на зверовете", екшън спектакъл в най-добрите, визуално впечатляващи традиции на поредицата, който ще ни отведе на експлозивно пътешествие около света, в което ще се срещнем с нов, поразителен вид трансформъри, съобщават от "Форум филм". Премиерата в България е през юни 2023 г. , на 3D и IMAX 3D.

През 1994 година двойка археолози от Бруклин се натъкват на древен конфликт, който заплашва да разруши планетата. В дългогодишната битка на автоботите и десептиконите на Земята се включват три враждуващи фракции на трансформърите - максимали, предакони и тероркони.

Първият трейлър на "Трансформърс: Възходът на зверовете" разкрива техническите достижения и мащабите на продукцията и загатва за емоционалното съдържание на филма, пише БТА.

Режисьор е Стивън Кейпъл Джуниър ("Крийд 2"), по сценарий на Джоби Харолд, Дарнел Метайър, Джош Питърс, Ерик Хобър и Джон Хобър. В ролите са Антъни Рамос, Доминик Фишбек, Луна Лаурен Велес и Тоби Уигуе.

Питър Кълън се завръща като гласа на Оптимус Парйм, а Рон Пърлман ще бъде лидерът на максималите оптимус праймъл. Звучат и гласовете на Пийт Дейвидсън, Питър Динклидж и Мишел Йео.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    3 1 Отговор
    Ще пропусна децки филми на гледам.
  • 4 супер

    1 0 Отговор
    Браво, една от стойностните и съдържатели фантастики във време в което жанра е в криза. Поредицата изобщо не е детска а обръща внимание на дълбоки философски категории като любов, вярност, чест, смелост...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.