Last news in Fakti

5 Декември, 2022 11:47 1 075 1

Отмениха концерт на Aerosmith в последния момент поради влошаване на здравето на Стивън Тайлър

  • aerosmith-
  • аеросмит-
  • концерт

На феновете беше съобщено, че ще им бъде възстановена сумата за билетите

Отмениха концерт на Aerosmith в последния момент поради влошаване на здравето на Стивън Тайлър - 1
Снимкa: Shutterstock

Феновете на Aerosmith бяха бесни, след като групата отмени концерта си без никакво предизвестие. Причината е, че Стивън Тайлър се е разболял, но повече подробности не бяха разкрити. Певецът се е подложил на рехабилитация по-рано тази година

Концертът беше отменен само два часа преди началото, след като вокалистът Стивън Тайлър трябваше да се оттегли поради заболяване.

Групата публикува изявление в социалните мрежи, в което разкри, че 74-годишният певец уж се чувства "изключително добре" след престой в рехабилитационна клиника.

Въпреки това, той внезапно се е влошил отново и се е разболял.

"С голямо разочарование сме принудени да отменим днешното шоу в Лас Вегас поради това, че Стивън не се чувства добре и не може да свири", написа групата.

"Очаква се той да се възстанови напълно за шоуто в Лас Вегас в понеделник вечерта. Искрено се извиняваме за известието в последната минута", гласи съобщение на групата.

На феновете беше съобщено, че ще им бъде възстановена сумата за билетите.

Няма информация какво заболяване е причинило отсъствието на Стивън Тейлър. Това е вторият път, в който турнето се отменя, след като групата отмени концерти през май, заради постъпването на Тайлър в рехабилитационна клиника.

Той призна, че след операция на крака си е започнал да приема медикаменти против болка, пише БГНЕС.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от стадото

    2 0 Отговор
    тоз не изкара ли години за пенция вече. Ей голяма уста, ненаядна