Last news in Fakti

13 Май, 2023 10:41 1 394 1

Над 50 музея и галерии се включват днес в Нощ на музеите в София

  • нощ на музеите-
  • софия-
  • европейска нощ на музеите-
  • музеи-
  • галерии

64 обекта отварят вратите си за Европейската нощ на музеите в столицата

Над 50 музея и галерии се включват днес в Нощ на музеите в София - 1
Снимка: Френски институт в България

Френският институт в България в партньорство с Министерство на културата и Столична община представя тази вечер „Европейска нощ на музеите – София 2023“. Събитието се провежда за 19-и път у нас.

Повече от 50 музея и галерии ще предложат богата програма от изложби, концерти, работилници, филми, организирани турове с гид. Нощта на музеите е отворена за всички.

Посетителите на културните институции ще могат да се срещнат както с постоянните експозиции, така и със специално гостуващи изложби, а на места и с техните автори. 3D мапинг, видеопрожекциии, добавена реалност и 3D изложби също ще бъдат част от тазгодишното издание на нощта на музеите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зико

    2 4 Отговор
    И ПлейБойко Джипков искал да се включи, ама имал колекция само от евро, презервативи и пистолети...