Last news in Fakti

2 Август, 2023 12:28 2 452 7

Орлин Горанов ще изпее най-големите си хитове в Созопол

  • орлин горанов-
  • певец-
  • концерт-
  • созопол

Един от най-разпознаваемите гласове у нас ще изпълни край морския бряг и новата си песен "Дихание"

Орлин Горанов ще изпее най-големите си хитове в Созопол - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-обичаните български изпълнители - Орлин Горанов, гостува в Созопол с музикалния спектакъл "Дихание". Концертът, който е съвместен с оркестъра на МДТ “Константин Кисимов“-Велико Търново, е на 3 август от 21 ч. в Амфитеатър "Аполония", съобщават организаторите от Музикално-драматичен театър "К. Кисимов" и Импресарска къща "Вер-ди Арт"

Орлин Горанов ще изпълни най-големите си хитове пред публиката в Созопол, сред които и едноименната песен "Дихание", чиято премиера бе през март, но много бързо се превърна в любима на феновете му.

Под диригентската палка на Васил Вълчев в концерта участват солистите Теодора Петрова, Миряна Калушкова, Цветелин Илчев, Гергана Стоянова.

Фрагменти от обичани оперети и мюзикъли, както и българска поп музика ще поднесат на ценителите на музикалното изкуство артистите. В програмата са включени произведения от Йохан Щраус (син), Имре Калман, Мич Лий, Фредерик Лоу, Алън Менкен, Ленард Бърнстейн и Андрю Лойд Уебър.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кокошката🐔🐔🐔

    4 4 Отговор
    Давай, Орльо, цяла България те подкрепя🎹🎤🎹
  • 2 шири

    1 3 Отговор
    Ура,другари! Ще чакам с интерес.
  • 3 танкист

    3 5 Отговор
    То и аз съм дете на социализма. Израстнах с песните на Мими и Развигор,на Тони Димитрова и Тоника СВ/Строителни войски/,Лили Иванова,Паша Христова/която загина в самолетна катастрофа/,Йорданка Христова,Трамвай номер 5,Емил Димитров,групите Сигнал,Стакато,Щурците и много други страхотни певици и певци.
  • 4 Мнение

    5 5 Отговор
    Стига моля с тоя Орлин Горанов! Повръща ми с от него!
  • 5 Боруна Лом

    3 2 Отговор
    НА ТОЗИ НЕМУ ЛИ СЕ ИЗТРИ КАСЕТКАТА!НАЛИ СОЦА Е ЛОШ,?А ВСЕКИ ХУБАВИ ПЕСНИ СА ОТ ТОГАВА! ДОБРЕ,ЧЕ НЕ Е КАТО МАРИЧКОВ,РЕПРЕСИРАН ЩУРЕЦ, СКАКАЛЕЦ!
  • 6 Отвратен

    4 0 Отговор
    Този да си пее хитовете, но да спре да се излага като водещ.Какъв смях само, отврат
  • 7 Без мен

    2 0 Отговор
    Да оди да зее на поредната сватба на мамата на оня, дето уби Милен Цветков. Задрасках завинаги името О.Г.