Last news in Fakti

5 Ноември, 2013 18:15 11 217 0

Филтър "18+" за трейлър на "Нимфоманката" (видео)

  • ларс фон триер-
  • "нимфоманката"-
  • трейлър-
  • филм

Световната премиера на новия филм на Ларс фон Триер е на 25 декември

Световната премиера на новия филм на Ларс фон Триер „Нимфоманката“ ще се състои на 25 декември в Дания, но той вече доби скандална слава далеч преди нея. В лентата участват звезди от ранга на Шарлот Генсбур, Стелан Скарсгаард, Стейси Мартин, Ума Търман, Шая Лебьоф и макар че в откровено еротичните сцени те са заменени с дубльори, илюзията е пълна благодарение на особената технология на снимане.

Заради сложните ефекти работата по филма не можа да приключи навреме и той пропусна фестивала в Кан, но компенсира с агресивна реклама в YouTube, където бяха качени пет трейлъра, вече гледани от милиони зрители. Последната „серия“ от тях предизвика критики от страна на администраторите заради разюзданите секс епизоди с младата Стейси Мартин и прегледът беше блокиран, докато не бе включен филтър "18+".

Още в края на 2011 г. в медиите се появиха съобщения, че режисьорът има намерение да снима две версии на филма: еротична и порно. В крайна сметка Фон Триер направи само еротичната, където в главната роля е неговата муза Шарлот Генсбур, участвала още в „Меланхолия“ и „Антихрист“.

Сюжетът на „Нимфоманката“ е прост и същевременно сложен, обясняват кинокритиците. В едно студено зимно утро Селигман – застаряващ самотен ерген, открива на улицата Джо – пребита и почти в безсъзнание. Той я спасява и узнава тайните от миналото й на нимфоманка, както сама тя се определя.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА