Last news in Fakti

29 Август, 2023 13:45 918 1

Марк Антъни ще получи звезда на Алеята на славата

  • марк антъни-
  • звезда на алеята на славата-
  • музика

Носителят на награди "Грами" ще бъде отличен в категорията за звукозапис

 Марк Антъни ще получи звезда на Алеята на славата - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Американският латино певец и актьор Марк Антъни ще бъде почетен със звезда на холивудската Алея на славата, съобщи сайтът на популярната атракция, предава БТА.

Звездата на Антъни ще бъде 2762-ата на прочутата алея в Холивуд. Носителят на награди "Грами" ще бъде отличен в категорията за звукозапис.

Кои гости ще присъстват на церемонията по откриването ѝ на 7 септември - малко преди рождения ден на популярния актьор и певец, ще бъде изненада.

"За нас е гордост да почетем Марк Антъни, един от най-влиятелните артисти в света. Феновете очакваха неговата звезда с нетърпение, така че знаем, че тя ще има огромна притегателна сила на Алеята на славата! Церемонията ще бъде чудесен начин да отпразнуваме и рождения ден на Марк!", каза продуцентката на церемониите Ана Мартинес.

През ноември Марк Антъни ще тръгне на турне, а новият му албум се очаква да излезе на музикалния пазар през пролетта на 2024 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 всичко е бизнес

    0 0 Отговор
    Срещу $75 000 "за поддръжка:, много народ получи такива звезди.