Last news in Fakti

8 Септември, 2023 15:21 1 432 2

"Уроците на Блага" - последният филм на Стефан Командарев тръгва по кината от 17 ноември

  • уроците на блага-
  • стефан командарев-
  • премиера-
  • киномания

Филмът ще бъде откриващ на "Киномания"

"Съдбата на филма тепърва започва. Предстои най-важната среща - с българската публика". Това каза пред БНР режисьорът Стефан Командарев, чийто последен филм "Уроците на Блага" е българското предложение за "Оскар".

"За една кампания трябват няколко неща. Първото е да имаме добър филм. Имаме го! Второто е тя да бъде добре финансирана, да може да заплати задължителните базови услуги - ПР агент в САЩ, който се занимава само с това, да бъдат платени доста допълнителни прожекции на филма за членовете на Академията. Една част от финансирането разчитаме да намерим от Националния филмов център. Тя ще е много недостатъчна. Тепърва ще започнем да търсим партньори, спонсори, за да успеем да не отбием номера, а да направим кампания, каквато България заслужава".

На 24 септември прожекция на "Уроците на Блага" ще има на фестивала "Златна роза" във Варна.

Филмът ще бъде откриващ на "Киномания", на 16 ноември.

От 17 ноември "Уроците на Блага" тръгва по всички кина в България.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Още един български филм,

    2 3 Отговор
    който с удоволствие няма да гледам!

    Коментиран от #2

  • 2 постоль

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Още един български филм,":

    Ами гледай помийте на Марвел!