Last news in Fakti

22 Ноември, 2013 12:19 2 522 0

Ръсел Кроу е Ной в епична кинопродукция

  • филм-
  • трейлър-
  • ной-
  • ръсел кроу

Първи трейлър на филма

Ръсел Кроу е Ной в епична кинопродукция - 1
Снимки: Форум филм България

Носителите на „Оскар“ Ръсел Кроу („Гладиатор“) и Дженифър Конъли („Красив ум“) отново се събират на големия екран в епичният филм „Ной” на режисьора Дарън Аронофски, също отличен с престижната награда. Най-старият апокалиптичен сюжет в историята на човечеството обещава да бъде и една от най-мащабните продукции в историята на студио „Парамаунт“, коментират от Форум филм България.

Нюйоркчанинът, който стои зад силно въздействащи кинематографски проекти като „Черен лебед“, "Кодът Пи", "Реквием за една мечта", "Изворът на живота" и "Кечистът", поема предизвикателството да интерпретира един от най-влиятелните сюжети в човешката история и да създаде мегапродукция с множество равнища на въздействие. С премиерата на първия трейлър на „Ной” и реакцията на зрителите, Аронофски не остави никакво съмнение, че ще се справи и през пролетта ще ни провокира с напрегната и визуално впечатляваща съвременна трактовка на  библейската история.

В едноименния филм, Ной (Ръсел Кроу) е мъж, избран от Бог за велико дело, преди всемирен потоп да сложи край на всичко живо. Изправяйки се едновременно срещу реален враг и непозната заплаха, Ной е призван да постави ново начало в историята на човечеството.

В звездния състав на „Ной” до Ръсел Кроу застават носителката на „Оскар“ Дженифър Конъли („Красив ум“), Рей Уинстън („Снежанка и ловецът“), Ема Уотсън (поредицата „Хари Потър“), Антъни Хопкинс („Тор: Светът на мрака“), Логън Лерман („Тримата мускетари“) и др.

Освен режисьор, Дарън Аронофски е съсценарист на филма заедно с Ари Хендъл и копродуцент заедно със Скот Франклин, Мери Парънт и Арън Милчан.
Световната и българска премиера на „Ной” е на 28 март 2014 г., в кината.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА