Last news in Fakti

3 Ноември, 2023 14:51 1 243 2

Над 50 дейци на културата получиха отличия от министъра

  • награди-
  • дейци-
  • култура-
  • кръстю кръстев

"Поздравявам ви за това, че достойно, с вяра, с умения и упоритост показвате на дело какво означава да бъдеш истински човек на изкуството. За мен е чест да ви връча тези отличия и да ви благодаря за вашата неуморна работа за развитието и съхранението на българската култура", каза Кръстев

Над 50 дейци на културата получиха отличия от министъра - 1
Снимка: БНТ

Министърът на културата Кръстю Кръстев отличи с почетни награди "Златен век" и грамоти над 50 творци, за принос в развитието и популяризирането на българската култура.

Министърът отбеляза, че отличията са скромна и искрена благодарност и че за хората на изкуството всеки ден е Денят на будителите, защото са посветили живота си на просветлението, съобщи БНТ.

"Поздравявам ви за това, че достойно, с вяра, с умения и упоритост показвате на дело какво означава да бъдеш истински човек на изкуството. За мен е чест да ви връча тези отличия и да ви благодаря за вашата неуморна работа за развитието и съхранението на българската култура", каза Кръстев.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факти

    2 1 Отговор
    Е, за това ставате, да връчвате грамоти, който вече нямат никаква стойност! Прах в очите на хората! Срамно, г-н Министър! Резултати от други дейности в областа на културата..0! Очевидно ще чакаме ротацията или кой знае какво чудо да се случи за да има хепиенд е бг. култура!
  • 2 яяя

    1 0 Отговор
    яяяя