11 Юли, 2024 06:50 1 672 2

Скарлет Йохансон и Чанинг Тейтъм се събират в "Покажи ми луната" ВИДЕО

  • филми-
  • кино-
  • премиери

Вижте още от очакваните заглавия, които ще пълнят залите следващите месеци

От 12-и юли по родните киноекрани можете да гледате филма „Покажи ми Луната”, в който за първи път виждаме в тандем актьорите Скарлет Йохансон и Чанинг Тейтъм, предаде NOVA.

Тя е маркетинговият гений Кели Джоунс, чиято задача е не просто да поправи накърнения публичен имидж на НАСА, но и да „продаде“ Луната, и непоколебимия командир Коул Дейвис, който не е съвсем съгласен с нейните нетрадиционни методи.

Искрите между двамата пламват истински, когато Кели се захваща за работа и създава пълен хаос в и без това сложната задача, с която Коул е натоварен. Когато обаче Белият дом преценява, че не могат да си позволят да изгубят срещу руснаците и мисията е прекалено важна, че да рискуват провала ѝ, Джоунс получава специално нареждане да организира заснемането на фалшиво кацане на Луната като резервен вариант. Тогава обратното броене наистина започва.

„Туистърс" e продължение на култовия филм от 1996 г. Този път в битка със свирепата сила на торнадото ще влязат Дейзи Едгар-Джоунс известна от „Където пеят раците“ и Глен Пауъл от „Топ Гън: Маверик“.

„Туистърс" е опустошително бедствие, изпълнено с адреналин, което ще ви изправи пред една от най-разрушителните сили на природата. Кейт и Тайлър се озовават в епицентъра на няколко бури в Оклахома в битка за живота си. Те трябва да обединят сили, за да предскажат и по възможност да опитомят величествената сила на тази стихия.

Еднo от очакваните заглавия на големия екран е фантастичната драма „Венсан трябва да умре”. Венсан, в чийто образ влиза Карим Леклу работи типична офис работа, заобиколен от колеги, с които се разбира добре.

Един ден, след тъпа шега, новият стажант се приближава до бюрото му, мълчалив и безчувствен, и започва да го блъска жестоко в лицето с лаптопа си. Шокиран, той вярва, че може би лошото му чувство за хумор е отблъснало младежа.

На следващия ден обаче друг негов колега безмилостно намушква ръката му с химикал в изблик на ярост. Нещо не е наред и Венсан го осъзнава. Случайни непознати, както и хора, които винаги са го познавали и уважавали, го нападат безмилостно по странен начин, сякаш изпаднали в транс и няма да спрат, докато не умре. Той трябва да бяга, но на кого може да се довери? Защо го преследват? Къде може да отиде, за да бъде в безопасност? Има ли начин да се спре това „проклятие“?


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НАСА

    3 0 Отговор
    Още колко филми смята да прави за луната?
  • 2 Бул Шит

    3 0 Отговор
    Да пуснат оригинала без изрезките.