20 Септември, 2024 05:39 680 1

Красивата Ана де Армас изненадващо заяви, че напуска Холивуд ВИДЕО

  • ана де армас-
  • актриса-
  • холивуд

Дойде време за промяна, заяви актрисата

Красивата Ана де Армас изненадващо заяви, че напуска Холивуд ВИДЕО - 1
Снимка: YouTube

Една от най-популярните и красиви актриси Ана де Армас оповести плановете си да напусне Холивуд и да се установи във ферма в щата Върмонт, предаде novini.bg.

Родената в Куба артистка винаги е разграничавала личния си от професионалния си живот, поради което се знаят малко неща за нея в личен аспект.

В рамките на Международния филмов фестивал в Торонто Армас изненада феновете си, когато съобщи, че напуска меката на киното.

В интервю за E!News 36-годишната кубинка разкри причините, поради които е решила да изостави Лос Анджелис.

Смятам, че в днешно време всички искаме да се откъснем от тази лудница, обзела целия свят. Всички бихме искали да имаме възможността да си изградим наше собствено лично пространство. И така за себе си реших да взема това решение, разясни тя.

Армас допълни, че къщата ѝ във Върмонт е разположена насред живописни пейзажи в планината и в същото време е сравнително близко до такива градове като Ню Йорк и Бостън.

„Намерих си местенце, което истински ме кара да се чувствам добре. Това ще е моето малко убежище“, добави актрисата и уточни, че го е намерила през 2020 г., малко след раздялата си с Бен Афлек.

Винаги идва този момент в живота ви, в който осъзнавате, че трябва да направите някаква промяна. За мен този момент настъпи, каза още тя.

Ана де Армас обаче е категорична, че в никакъв случай няма да изостави филмовата си кариера и ще продължи да работи по нови проекти, но предпочита да твори далеч от блясъка, суетата, шума и звездоманията на Холивуд.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Редник

    9 1 Отговор
    За пръв път я чувам, но постъпва умно.