Last news in Fakti

19 Юли, 2014 15:50 3 173 0

Ивайло Манолов чества рождения си ден с изискан купон

  • ивайло манолов-
  • чества-
  • рождения си ден-
  • изискан-
  • купон

Изпитани приятели уважиха събитието

С изискан купон снощи импресариото Ивайло Манолов отпразнува 49-тият си  рожден ден в Гранд хотел „Драгалевци”, който бе открит наскоро.

Около масата в луксозният ресторант, се събраха на частното парти изпитани приятели в годините. Както и през последните 28 години, до Ивайло бе неизменно големият Васил Найденов. Празникът на импресариото на Васил Найденов почетоха и българската кралица на шансона Богдана Карадочева, композиторът Стефан Димитров, Снежана от група „Трик”, известни архитект, юрист и други близки хора.

Вечерта започна с букети, подаръци, средиземноморски салати, рибни специалитети и марков алкохол, за да набере скорост с любимите парчета и много танци. Градусът на настроението се вдигаше от разнообразната, добре подбрана палитра от парчета на гениалния Стиви Уондър, френските шансони, „Подмосковние вечера” , българските хора и поп музика.

В разгара на купона Ивайло си пожела пред репортер на Факти.бг да бъде здрав. „Виждал съм болни хора от рак, от традиционни болести, за мен и за всички мои приятели и за читателите ви, пожелавам здраве, защото това е най-важното нещо в живота, всичко друго се пазарува. Всеки иска да е здрав и на 2 и на 200 години”, каза импресариото, който създаваше страхотно настроение на гостите си.

Според него рецептата в такъв ден да събереш толкова стойностни приятели около масата в тези времена на всеобща отчужденост, е „може би любов”. Тук той си припомни рожденият си ден  преди около 12 години в село на морето, когато почерпил всички в заведението. „Един човек ми подари хляб, което значи здраве и живот, това е най-хубавото, а аз се разплаках. Този човек беше чужденец и никога повече не го видях в живота си. Пожелавам на всеки да му подарят хляб за рождения ден”, каза рожденикът и отбеляза, че не само обича приятелите си но и България, нашата красива зелена държава, майка си и баща си, неговото семейство. „Мисля, че точно това е унищожено от трудното ни ежедневие, а може би и винаги в България, защото страната ни е все в криза. Ставам на 49 години и представете си от 1991 година досега винаги е било трудно. Чужбина е чужбина, но тук се чувствам жив”, каза Ивайло Манолов.

Снежана Петкова отбеляза, че тя е повлякла крак тази година да чества рождения си ден в уютната обстановка на ресторанта на хотел „Драгалевци” и пак с неизменните приятели. „Приятелството между нас се създаде на базата на музиката, но се съхрани заради взаимното уважение”, каза тя и не пропусна да изкаже възторга си, че не знае друго място в последно време, където в заведение да е помислено за артистите и певците да им бъде осигурена професионални гримьорни зад сцената. Това ни го бе обещал един от собствениците на хотела Антон Тошев и го изпълни заради уважението към артистите.

И като, че на този купон всичко изглеждаше като във вечното парче на Васко Найденов „Казано честно всичко ми е наред”, а дали е така попитахме самият Васил Найденов, ето какво отговори той: „Наред ми е. Но в това стихче има една друга игра, поредната комисия  за песента махна - „Ей човече, ти дето си въобразяваш, че всичко ти е наред, съвсем не си в ред. Партиите и правителството от едно време не позволяват да си позволяваме на всички нас, че може да не ни е уред. И от тук нататък тези хора провокират поне в мен да се борим за правата си”, каза Найденов.

Към полунощ на сцената естествено се качиха Васил Найденов, Богдана Карадочева, Стефан Димитров и Снежана Петкова, за да поздравят рожденика с култови свои „парчета”.

Факти.бг честити рождените дни още веднъж на Ивайло Манолов, а с днешна дата и на Богдана Карадочева.

Очаквайте на страниците ни интервюта с Васил Найденов, Снежана Петкова и Богдана Карадочева.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА