Last news in Fakti

28 Юни, 2024 10:58 1 621 13

Златка се развихри на партито за 30-ия рожден ден на Карен

  • златка райкова-
  • карен хачатрян-
  • парти-
  • рожден ден-
  • купон

Златка пя с цяло гърло чалга хитове на партито на мъжа си

С бясно чалга парти Златка отпразнува празника на мъжа си. Карен отбеляза своя 30-и рожден ден в столично заведение с голяма група, начело на която се вихри именно съпругата му, пише hotarena.net.

Златка напоително споделяше кадри в социалните мрежи от купона на бащата на второто ѝ дете, който е с 8 години по-млад от нея. На тях се вижда, че плеймейтката е във вихъра си, а настроението ескалира с всяка следваща чаша алкохол. Кръшни танци, пеене с цяло гърло и показване на прелести са само част от шоупрограмата на Русата Златка.

Пикът на партито, разбира се, е появата на тортата и свещичките, които младият мъж трябва да духне. Зазвучава чалга версията на "Хепи бърдей", а Райкова припява и крещи "милионер във евро". На фона на всичко това хвърчат десетки фалшиви банкноти, които отрупват масата и гостите. Около сепарето се виждат издишани балони и много салфетки, което подсказва, че купонът е бил с всички екстри.

Празникът не мина и без гаф, след като Златка реши да запечата поредния весел момент, но след това забрави да изключи телефона си. За няколко секунди тя предложи гледка в едър план на напращелите си гърди и задните си части. Впоследствие клипчето беше изтрито, но много от последователите ѝ успяха да му се порадват.

Близки до Райкова шушукат, че от известно време плеймейтката отново е започнала да купонясва с повод и без повод. Този живот не ѝ е чужд, тъй като се беше превърнал във всекидневие за Райкова, преди да се обвърже с бившия си съпруг Благой Георгиев.

Златка и Карен са сред най-обсъжданите двойки у нас. Двамата не спират да обикалят света и да прекарват време със семейството си. Миналата седмица тунингованата блондинка не пропусна да пръсне дежурната доза сексапил из гръцките плажове. Златка, Карен и децата бяха отседнали в страхотна вила в близост до най-красивите плажове, а мускулестият мачо с арменски корени се стараеше нищо да не липсва на половинката му, която е свикнала с луксозен начин на живот. От своя страна плеймейтката демонстрира колко е щастлива с новия си семеен статут. Припомняме, че двойката вдигна пищна сватба миналата година, а малко след това се появи и синът им. Новият мъж на Злати се разбира и много добре с първородния син на плеймейтката и Благо Джизъса - Благой.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорд Минчу

    18 0 Отговор
    "бясно чалга парти" и повече не прочетох, без майтап! Закривай!
  • 2 дддд

    11 0 Отговор
    Kаква порода хем арменец хем римльонин!
  • 3 дддд

    12 0 Отговор
    А името му предизвиква в мен отвращение колко гадно звучи,чак ме е гнус да го напиша!
  • 4 Хорейшио

    10 1 Отговор
    ама естествено че ще е чалга парти. Не сме и очаквали, че такива същества ще тръгнат да слушат класическа музика или да ходят на театър ,на опера и пр.
  • 5 абе,

    11 0 Отговор
    Баш днес на Видовден пробутвате парцаляците на нацията,започнахте с чалгарките минахте на плейЛейките.Ама да знаете за всеки идва Видовден.
  • 6 Тя простотията

    4 0 Отговор
    по хора ходи !
  • 7 Какви са

    9 0 Отговор
    Какви са тези гнусни хора и защо им се дава публичност? Сериозен въпрос, някой чувал ли ги е и защо са важни за нас делата им?
  • 8 класически

    1 0 Отговор
    роби на ефреите
  • 9 ФАКТ

    4 0 Отговор
    Поредна реклама на сиганета
  • 10 един отвратен читател

    5 0 Отговор
    Въпрос съм Фатки/Патки: защо ни информирате за живота на тия отпадъци? Защо не разследватеоткъде имат пари за този начин на живот? Мързи ви да гледата, само преписвате от фейсбук и интаграм, при това неграмотно. С право е написана комедията Вестникар ли?, в която уважаваният човек не даваше дъщеря си на вестникаря/журналиста тоест, защото още тогава това е била мръъсна и долна професия/ занаят.
  • 11 Анти чалга

    2 0 Отговор
    Тези не познават друга музика. Явно нещо в главите им липсва .
  • 12 Гост666

    3 0 Отговор
    И тези същества с кво са известни . Не че искам да знам .
  • 13 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    4 0 Отговор
    Златка се римува с п...........А едно нещо с пера и казва па па .