Last news in Fakti

30 Юли, 2014 10:28 1 413 0

Сандра Бълок отпразнува своя 50-ти юбилей с див купон

  • сандра бълок-
  • рожден ден-
  • купон

Партито се провело в каубойски бар в Уайоминг

Американската актриса Сандра Бълок отпразнува своя 50-ти рожден ден с див женски купон, съобщи „Мирър“.

За разлика от повечето си колеги обаче, Бълок е загърбила холивудския блясък и е предпочела парти в Уайоминг. Тя е наела местен каубойски бар за женска вечер с музика на живо. На купона са присъствали само дами, среди които са били и комедийните актриси Челси Хендлър и Уитни Къмингс. В групата е имало между 6 и 10 жени, а Челси Хендлър публикувала снимки от партито в Инстаграм, някои от които са доста пикантни.

Интересно е и това, че певицата на групата, която е свирила в бара, без да разбере, че Бълок е в публиката, започнала да си прави шеги с филма „Гравитация“. За ролята си в него актрисата бе номинирана за „Оскар“. Даян Макманъс заявила: „Защо му е на някой да прави филм с Джордж Клуни, който умира след 30 минути, без дори да целуне главната героиня.“

Бълок е известна със своето чувство за хумор и приела всичко на шега. Едва ли обаче има жена, която да не иска да прилича на актрисата, когато стигне до своя 50-ти юбилей.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА