6 Август, 2014 16:06 708 0

Даниъл Радклиф ще се пробва като режисьор

  • даниъл радклиф-
  • актьор-
  • режисьор-
  • кариера

Първият му филм най-вероятно ще е малка продукция

Британският актьор Даниъл Радклиф, който стана известен с ролята си на Хари Потър иска да се пробва не пред, а зад камерата. Амбициите да седне на режисьорския стол, младия актьор разкрива пред списание Variety.

25-годишният Радклиф споделя, че на определен етап от кариерата си би искал да се пробва в режисурата.

"Представям си как режисирам. В главата ми е, докато гледам други режисьори да го правят. Смятам, че имам подход към хората. Част от това да си режисьор е да разбереш, че различните актьори работят по различен начин", обясни Радклиф.  Той допълва, че благодарение на работата си с таланти като Алфонсо Куарон, Майкъл Нюъл и Дейвид Йейтс е овладял някои от тънкостите на режисьорския занаят.

"С удоволствие бих се заел с режисура. Когато съм на снимачната площадка и наблюдавам режисьорите, мислено си представям какво бих направил на тяхно място. Смятам, че мога да се справя добре, разбирам се с хората. Да бъдеш режисьор отчасти означава да знаеш как различните актьори работят по различен начин", казва още звездата от „Хари Потър“.

Радклиф вероятно няма да направи режисьорския си дебют още няколко години, като той очаква първия му филм да бъде малък по мащаб, най-вероятно независим.

Някои от любимите му филми включва класики като "Д-р Стрейнджлав","12 разгневени мъже","Артур "и" На живот и смърт".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА