Last news in Fakti

6 Август, 2014 16:33 2 106 1

Мария Илиева с лайв на морето

  • мария илиева-
  • морето-
  • слънчев бряг-
  • лайф

За певицата няма почивка

Участието на Мария Илиева в Bedroom Beach, Слънчев бряг на 7-ми август е поредната спирка от лятното турне на певицата. Мария ще излезе на сцената с групата си - Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет) и DJ Mr Moon. Подгряващ диджей ще бъде - DJ Gorro.

За съжаление Мария няма да успее да се порадва на хубавото време на Черноморието, защото още на следващата сутрин се връща в София, където продължават прослушванията на X Factor. Певицата, която за трети пореден сезон е жури в шоу №1 в света, разкрива, че и тази година кандидатите за слава са много, различни и интересни.

Междувременно безспорният хит на лятото - дуетът на Криско и Мария Илиева “Видимо доволни”, надмина рекордните 8 милиона гледания в интернет. Певицата издава, че на 7-ми август песента ще прозвучи и на морския бряг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    0 1 Отговор