Last news in Fakti

6 Септември, 2014 21:23 12 832 5

Американец намери фиш в камион и спечели $3 млн

  • лотария-
  • печалба-
  • фиш

Джери Ритийни все още не може да повярва на късмета си

Американец спечели $3 млн. от лотарията, след като открил печелившия фиш, докато почиствал  камиона си, съобщи „Мирър“.

Джери Ритийни почиствал камиона си, когато открил печелившия билет. Той го бил купил през юли, но го оставил в превозното средство и напълно забравил за него. След като го открил, той от любопитство решил да провери дали числата са печеливши в интернет. Оказало се, че не само са печеливши, а и му носят печалба от близо $ 3 млн.

„Проверявах числата едно по едно. Трябваше ми минута, докато осъзная, че съм ударил джакпота. Мислех си: „Няма начин, няма начин.“ Първият човек на когото казах за това беше 17-годишният ми син. Аз съм си шегаджия и постоянно се шегувам с него, така че първоначално той въобще не ми повярва. Бях напълно шокиран. Всъщност все още съм. Челюстта ми направо увисна до земята. Сега единственото ми намерение е да осигуря живота на децата си.“

Ритийни е баща на две деца и живее в Ню Йорк. Той заема управителска длъжност в сервиз за авточасти. Сега късметлията може да избира как да си получи сумата. Може да си я поиска още сега, но след облагането й с данъци ще получи само $ 1.9 млн. Другият вариант е да му я изплащат поетапно в продължение на 26 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 2 Отговор

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 mentra

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Симеон Тасев":

  • 4 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    РОДИ МЕ МАМО С КЪСМЕТ ПЪК МЕ ХВЪРЛИ НА СМЕТ
  • 5 Кобрата

    0 0 Отговор
    Хубаво браво на човека, пожелавам на всеки да има късмета му, но какви са тези данъци в америка бе бах му майката към 40-45% данък на парите?
    Наскоро пак някаква жена беше спечелила към 30млн от тотото, но като си е платила данъците са и останали 15-16млн