Last news in Fakti

11 Септември, 2014 11:44 1 024 0

Бела Рок Фест отбелязва 5 години

  • бела рок фест-
  • петрич-
  • рок-
  • тежък

Във фестивала ще вземе участие и сръбската легенда Dejan Najdanovic Najda, спечелил много награди и признание на световната рок сцена

Фестивалът, благодарение на който град Петрич се превърна в балканската рок столица, Бела Рок Фест 2014 отбелязва 5-тият си юбилей на 12 и 13 септември. По традиция в двете фестивални вечери ще участват групи от България, Сърбия и Гърция. Тази година общо 10 групи ще вдигат адреналина на феновете на твърдите жици, като между тях са - Metal Lions,

Metal Hearts, Bonus, Night Riders, SEVI, Analgin, Lost in Space, Deliverance Inc, D.vine, Fandango.

Откриването на фестивала ще бъде направено от водещият Георги Енчев от популярното дуо Румънеца и Енчев, който обещава да се погрижи за доброто настроение на гостите и да ги развесели преди да се премине към твърдата част на музикалната вечер. Знаменитите групи, участващи във фестивала, от своя страна пък се заканват да взривят атмосферата на градския площад в Петрич. Сръбската група Delivarance ще предложи на феновете уникалното изпълнение на легендарния Dejan Najdanovic Najda, който в миналото е бил част от групите SMAK и GENERACIJA 5, който има множество награди и признания на международната рок сцена.

Най-мощното музикално събитие не може да мине без участието на Metal Hearts и Bonus, които всяка година вдигат летвата на фестивала високо и демонстрират топформа, а българската група Fandango ще подпалят сърцата на феновете с един от безспорните си хитове “Миг от приказка”.

Събитието, което се организира от община Петрич, ще се проведе на централния площад в града от 19:00 ч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА