18 Септември, 2014 15:10 873 0

Руслан Мъйнов ще пее със симфоничен оркестър

  • руслан мъйнов-
  • симфоничен-
  • оркестър-
  • пее

Певецът ще представи новият си албум с любими руски песни

На концерт на Руслан Мъйнов и симфоничния оркестър на Пловдивската опера ще могат да се насладят жителите на Свиленград.

Артистът и певец Руслан Мъйнов и симфоничният оркестър на Държавна опера – Пловдив ще бъдат първите изпълнители в новооткритата спортна зала на града.

Мъйнов ще представи новият си албум с любими руски песни.

В двучасовата забавна програма са включени цигански романси, добили световна популярност – „Очи чeрные”, „От зари до зари”, „Нане цоха”, „Андрю вердан”, „Парамела”, песни от филми на голямото руско кино – „Диамантената ръка”, „Кавказка пленница”, „Тримата мускетари”, както и военните песни „Смуглянка”, „Ваше благородие” и др.

Сред гост-музикантите е младата тромпетистка от Свиленград Здравка Василева. Диригент е Левон Манукян.

Премиерата на проекта бе през май в зала 1 на НДК. След големия успех на музикалното шоу в София и Пловдив, Свиленград е третият град, където гостуват изпълнителите.

Събитието се провежда като подарък за свиленградчани по инициатива на кмета Георги Манолов. То е сред акцентите в празничната програма на общината за Деня на Свиленград – 5 октомври и ще се състои на 3 октомври, от 19 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА