Last news in Fakti

16 Юни, 2024 04:40 1 604 7

Оркестър отвратил Джон Бон Джоуви от сватбите ВИДЕО

  • джон бон джоуви-
  • сватби-
  • оркестър

Музикантите посегнали на тоталния хит на бандата "Livin’ on a Prayer“ пред фронтмена на групата

Да бъдеш Джон Бон Джоуви на сватба не е лесно. Фронтменът наскоро разказа за подобно неудобно преживяване отпреди няколко години, предаде ФОКУС.

През 2016 г. Джон Бон Джоуви е канен на сватбата на син на приятел във Флорида и се наслаждава на почивката си, докато сватбеният оркестър не решава да изпълни кавър на "Livin’ on a Prayer“.

Видео от изпълнението е качено в YouTube и към момента е събрало над 16 млн. гледания. На кадрите ясно се вижда как сияещото лице на Бон Джоуви посърва, щом певицата Лурдес Валентин се приближава с микрофона.

Усмихнат, но очевидно желаещ земята да го погълне, неохотният и съкрушен Бон Джоуви в крайна сметка се предава и се качва на сцената, за да изпълни интерпретация на своя хит от 1986 г. с привкус на джаз.

В скорошно интервю с Magic Radio по повод новия студиен албум на Bon Jovi "Forever“, Джон беше попитан къде е най-неудобното място, където чува песните на групата.

Без да се колебае, Бон Джоуви отговори: "Първото, което ми идва наум, което е трагично, е, че бях на сватбата на син на приятел преди години и групата искаше да пея, а аз наистина не исках да пея. Но аз казах: "Ако ще пеете, изберете тези песни.“

"И тромпетистът се опита да имитира бас линията на "Livin“ on a Prayer“ и проклетата група засвири с него. Така че вместо бас, който свири известната тема "бум, бум бум, бум, бум, бум…“, аз имам тромпет. Един самотен тромпет", каза Джон и издаде звук на тромпет.

"Мислех си, че ако не беше детето на моя приятел, щях да го направя на...", промърмори раздразнено певецът. "Да, трябваше да се кача горе с тромпетиста", спомня си той.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софийски

    2 5 Отговор
    Аз пък смятам че концерта му в София преди години беше пълна излагация, албум нов издава - та той още тогава нямаше глас
  • 2 Гост

    5 4 Отговор
    Много сладника музика правят . Коса и рок и малко блясък . И средно ниво на пеене. Една от групите които направо мразя.
  • 3 Бедмедисин

    6 2 Отговор
    И по-зле има, можеха да го обърнат на чалга кючек, вместо на джаз.
  • 4 Механик

    4 3 Отговор
    Някой разбра ли нещо от това? Аз изобщо не схванах кой за какво и как се е обидил.
  • 5 Написано е в стил

    0 2 Отговор
    Една гаща плява , да яде нашето магаре...
    Апропо- клипа от сватбата е много добър и спонтанен.
  • 6 Помощ 112

    4 1 Отговор
    На тая снимка ми прилича на Тошко Йорданов маймунчо
  • 7 Лорд Музика

    2 2 Отговор
    Какво толкова се сърди слушал съм кавъри в джаз стил на доста рок и поп певци и песните даже са по хубави и стават за слушане . Да се радва ,че поне някой го харесва и му свири песните . Повечето фенове на рока даже не го броят за такъв .