Last news in Fakti

7 Октомври, 2014 10:32 1 304 0

Изгониха Мистър България от къщата на VIP Brother

  • мистър-
  • българия-
  • къщата-
  • vip brother

Той събра едва 17% подкрепа от феновете на шоуто

Мистър България Мартин Мартинов бе първият изгонен от Къщата на VIP Brother, съобщиха от Нова телевизия. Той събра едва 17% подкрепа от феновете на шоуто.

Красавецът бе изпратен с аплодисменти от останалите съквартиранти, с изключение на Йорданка Христова. Той стана първият, който напусна къщата по волята на зрителите, след като от шоуто излезе съпругът на Жени Калканджиева - Тачо. Тачо бе изгонен, след като удари шамар на бившата си любовница Зорница Линдарева.

„Само се прави на интересен и парадира с тялото, което има, но нищо повече. Безкрайно скучен и досаден е, да не говорим, че определено не е VIP както останалите. Трябва да си ходи - не ми е приятен", каза Евгени Минчев по адрес Мартинов.

На излизане моделът сподели, че подкрепя Влади Въргала и Тити Папазов според него те са съквартирантите, които заслужават да спечелят шоуто.

Какво не харесаха зрителите на красивия модел, остава загадка. Негова защитничка в студиото беше близката му приятелка Бориса Тютюнджиева. Пред водещия Ники Кънчев, красивия Мартин сподели:

"Удоволетворен съм, че си тръгвам. Не успях да бъда себе си, зрителите ме наказаха".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА