Last news in Fakti

18 Октомври, 2014 11:53 892 0

Безплатни прегледи за децата в Пловдив

  • пловдив-
  • деца-
  • прегледи

Прегледите ще се извършват в Института за спешна помощ, но с предварително записване

Полезна информация за родителите. На професионалния си празник, в неделя, лекарите от Пирогов ще преглеждат безплатно деца. 19 октомври ще бъде Ден на отворените врати в Института за спешна помощ.
Екипите на хирурга доц. Христо Шивачев, на уролога д-р Габирела Минова и на д-р Асен Меджидиев – специалист по уши,нос и гърло ще преглеждат между 10:30 и 13:30 часа в сградата на Медицински център „Пирогов” (до входа за детското отделение).

Задължително е предварителното записване. За консултация и преглед при детски хирург и уролог записването ще става на телефон 0882 480 414. За посещение при специалист по уши, нос и гърло – на телефон 02/ 91 54 479.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА