28 Октомври, 2014 13:24 4 325 1

Роби Уилямс предаде на живо раждането на второто си дете (ВИДЕО)

  • роби уилямс-
  • раждане-
  • дете

Той стана баща на момченце

Роби Уилямс стана баща за втори път и буквално предаде на живо раждането на жена си, съобщи „Дейли Мейл“.

По време на целия процес по раждането британският певец беше до жена си Айда Фийлд и информираше феновете си за случващото се с непрестанни снимки и шантави клипове от болничната стая в социалните мрежи. В някои от клиповете се вижда как Уилямс се опитва да разведри жена си изпълнения на свои песни, докато лекарите я преглеждат.

В крайна сметка Фийлд роди момченце с тегло от  3.6 кг. Това е второ дете за двойката, която сключи брак през 2010 г. Уилямс и Фийлд вече имат и едно двегодишно момиченце.

След раждането в социалните мрежи певецът написа: „Никога не съм бил по-влюбен в жена си и по-горд горд с нея. Тя се справи страхотно. Все още не сме решили как ще се казва бебето.“

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 686

    0 0 Отговор
    Дрогата не прощава