5 Ноември, 2014 09:55 1 071 0

С вкус на СИХРЕ

  • иец-
  • изложение

Тази година в изложeнието ще бъдат представени близо 100 световни бранда

Ще усетите вкус на млечен шоколад или печени ядки със специалните кафета, приготвени от майстори баристи. Ще дегустирате висококачествени алкохолни напитки, запознавайки се и с начина на производство и вкусовите им характеристики. Ще разберете какви са възможностите за развитие на целогодишен туризъм в страната.

Заповядайте на 14-ото издание на специализираното изложение за хотелско и ресторантско оборудване СИХРЕ в Интер Експо Център. С тематично разделени зони над 60 изложители ще представят най-новите продукти и услуги на близо 100 световни бранда за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване. В изложбата ще бъдат показани компании от 15 държави на площ от 3500 кв.м.

В дните до 8 ноември

Всяка година изложението е неразделна част от икономическия живот на София и заема важно място в календара от събития на града, а мащабите му го превръщат в най-големия бизнес форум в страната за хорека сектора.

И тази година целите са пределно ясни: предоставяне на директен контакт с участващите компании от индустрията, сключване на договори и създаване на общност около продукта на всяка фирма.

В допълнение обаче посетителите на СИХРЕ ще наблюдават как майстори баристи от Асоциацията на българските баристи приготвят гурме кафета по няколко алтернативни метода. Те ще демонстрират и извличане на екстракт от кафеените зърна, за да достигнат до най-вкусната и ароматна част от съдържащите се етерични масла и, разбира се, ще разказват за вкусовете на ароматната течност.

Освен това Beverage Convent ще направят демонстрации на атрактивното шоу-барманство и ще проведат лекции и обучения за пълноценното практикуване на професията.

По време на изложението ще бъдат проведени и различни семинари и работни срещи, а Националната художествена академия, Професионалната гимназия „Велизар Пеев“ и Софийската професионална гимназия по туризъм ще демонстрират развитието си в различни специалности, чрез творби и продукти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА