Last news in Fakti

5 Ноември, 2014 10:05 15 103 6

ТОП 5 на най-скъпите газирани напитки в света (СНИМКИ)

  • газирани напитки-
  • бутилка-
  • кен

 

Реално погледнато всеки предмет има антикварна стойност. Някои събират марки, други самолети играчки, трети салфетки. Причините са различни – от любов към дадения предмет до чисто материалния аспект на нещата. Едва ли си мислите, че газираните напитки могат да бъдат удачен предмет за съхранение във времето, още повече да се получи печалба от стотици, дори хиляди долари. В действителност обаче, това е напълно възможно. Представяме ви ТОП 5 на най-скъпите газирани напитки. Част от кеновете и бутилките са пълни, други (по-обективни причини) са празни, но това не влияе на цената.

5. Кен Pepsi Cola от 50-те години на миналия век.

Цена: 5995 USD

Тези три бутилчици, продадени в ebay за баснословната сума от 5995 USD, действително си заслужават цената.

4. Стара бутилка от ябълков сок Kiesener 1942 г.

Цена: 7950 USD

Едва ли купувачът на тази бутилка ще може да се наслади на съдържанието й. По-скоро артикулът е за човек, който ще оцени фактът, че опаковката е направена преди 72 години.


3. Бутилки Coca Cola по случай 100-годишният юбилей на компанията Laredo Coca Cola Bottling Co

Цена: 11 000 USD

Цената на всяка от шестте неотворени бутилки е 1833 USD. Това е много повече отколкото добро червено вино. Интересно е дали и съдържанието им старее по същия начин, както и напитката от грозде?

2. Кен Coca Cola, производствен брак

Цена: 250 000 USD

Ако мислите, че продавачите в онлайн магазините са луди, то това е истинското доказателство за това. Продадена е за четвърт милион долара преди няколко месеца. Колко ли ще струва след 10 години? И ще допусне ли Coca Cola производствена грешка някога пак? Може би отговорът е „да”, като се има предвид, кой е №1 в класацията.

1. Кен Coca Cola, производствен брак

Цена: 281 000 USD

Кенът не е отворен и може да се каже, че е най-новата производствена грешка на компанията, като се има предвид логото, което е на нея, а именно от Световното първенство по футбол през това лято. Защо да си купите къща, като може да сте собственик на производствена грешка. Никой не се наема да прогнозира колко ще поскъпне този кен с времето, особено ако хората започнат да пият по-здравословни питиета.



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жоро бекъма

    2 2 Отговор
    и за този производствен отпадък да дадеш толкова пари ???Или си луд или е нов метод на реклама
  • 2 Кобрата

    4 1 Отговор
    Този който дава толкова пари за една производствена грешка трябва да отиде и да си вземе не една ами пет жълти книжки от психиатъра.
  • 3 lud

    5 2 Отговор
    Тези които купуват тези консерви са грешки на природата
  • 4 възмутен фен

    3 0 Отговор
    някои иска ли мерцедес мл, също производствена грешка за 500000 евро.????????????????????????????
  • 5 краси

    0 1 Отговор
    кои ще плати толко много пари за глупости, просто си преувеличават и лъжат, това е реклама.
  • 6 Иван

    1 0 Отговор
    Или просто е лесен начин да си изпереш парите :)