Last news in Fakti

13 Декември, 2014 12:53 12 074 1

Жива рана

  • хороскоп-
  • жива рана

Хороскоп 13.12-19.12 2014 г.

Нито наводненията, нито мизерията са най-голямата ни болка. Живата рана на българския народ може да се нарече усещане за загуба на човешко достойнство, прогнозира Татяна Янковска от magicmind-bg.com.

Унижените и оскърбените далеч не са само сред малцинствата. Нима в определени случаи “оскърбени и унижени” не са лекарите, педагозите или всички, които със сърцето си усещат липса на достатъчно човешка солидарност и справедливост и най-вече изнемогват под  тежестта на смазващото чувство за безнаказаност.

Ще сгрешат онези, които ще решат, че това не е астроанализ, а пропагандна публикация в стил Христо Ботев. Не! Това е обикновен прочит на звездните конфигурации за периода 13-19 декември 2014 година.

Периодът ще поднесе сензационни разкрития с криминален привкус, свързани с подкупи. Темата за “черното тото” е малка част от всички разкрития, които ще привлекат вниманието на българската и чуждестранна общественост.

Звездните конфигурации сега са много мощни, тласкащи към “избухване”. По същество се оказва, че е назряло времето за Промяната, особено в здравеопазването, съдебната система и като цяло в ценностната система на нашия народ, за който се приема, че е под знака на Козирога.

Упорстваме ли да се привържем към стари модели, отказваме ли да си признаем, че през този период от живота ни е нужно изменение, то звездите имат начини да ни го наложат принудително, без оглед възраженията на нашата воля или протестите на нашите засегнати емоции.

Корупция, манипулации, скандали, опасност от банкрути и всякакви спасителни планове са част от понятията, които непрекъснато ще циркулират в публичното пространство.

Внимание! Опасността от пътно-транспортни произшествия през посочения период е повишена.

С повече внимание трябва да действат не само шофьорите, а и машинистите и пилотите.

И още нещо – ако не се спазват инструкциите за пожарна безопасност, може да се стигне до нежелани пожари!

Промени в разписанията на превозните средства от всички видове транспорт – автомобилен, железопътен, въздушен, морски са повече от възможни. Тръгвайте навреме и проучете предварително всички възможности за алтернативно придвижване към съответните цели.

Причините за промени в разписанията може да са различни – от неочаквани технически неизправности или аварии в електрозахранването до протести и стачки в съответните държави или компании, ангажирани с превозите.

През разглеждания период исканията за оставки, оставки или уволнения ще са по-скоро правило, отколкото изключение.

В делови план дългогодишни бизнес партньори могат най-неочаквано да се разделят.

Към момента, звездите носят едновременно прозрение и страстен порив към обновление и трансформация.

Най-важното: виждаме кристално ясно хората и обстоятелствата, пречещи умишлено на по-нататъшното развитие и разгръщане, в истинската им същност.

И какво по-естествено от това да горим от желание да ги отстраним?! Конфронтацията неминуемо ще бъде част от този процес.

Възможно е при определени ситуации възмущението, гневът или яростта да се изразят по-екстремистки и по-брутално.

Със сигурност, правоохранителните органи ще имат доста работа.

През разглеждания период проблемите с електрозахранването отново могат да излязат на дневен ред, поради неочаквани аварии или поради социални причини.

Звездите сега засягат не само социалното, а и сексуалното изразяване. Възможно е да се възбудят страсти, за чието съществуване не сме и подозирали.

Единственото предсказуемо за този период е, че ще сме свидетели на вътрешни или външни (световни) събития, които разстройват статуквото, смущават и преобръщат старите ни убеждения, сменят нашите приоритети и драматично ни отварят към възможността за по-ярко, по-смислено и по-достойно участие в собствения ни живот.

Каквото и да чувстваме, ще го усещаме силно. Абсолютно сигурни ще сме, че сме прави, и никак, ама наистина никак, не сме склонни да се вслушваме, когато някой ни каже нещо различно.

Може и да сме се чувствали ограничени от хора и ситуации, но сега бариерите се разрушават и уникалните качества на всеки от нас ще могат да се изявят по-свободно.

В романтичен план някои любови си отиват, освобождавайки място за нови, по-тайнствени, още по-вълшебни и мистериозни.

Като цяло, разгледаният период е време да бъдем по-разкрепостени, по-оригинални, по-експериментиращи. По-добре погледът ни да е вперен по-скоро към бъдещето, отколкото към миналото или отмъщението.

На моменти очевидно може да полетим твърде нависоко и затова предварително трябва да помислим за приземяването.

С други думи – опасността е в прекаляването, в твърде прибързаните, импулсивни и същевременно мащабни действия.

Ако сме в състояние да канализираме огромната жажда за повече справедливост и достойнство в конструктивни и стойностни промени, може да се окаже, че след време ще се връщаме към спомените от разгледания период като към вълнуващо време, когато сме се свързали с латентните си таланти, преоткрили сме приятелите си и светът в който живеем и сме се влюбили отново в живота и в хората!

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 3 Отговор