Last news in Fakti

1 Януари, 2015 10:37 27 385 3

Хороскоп на България за 2015 година

  • хороскоп-
  • българия-
  • 2015-
  • любов-
  • истина-
  • мъдрост

Любов, Мъдрост, Истина – това са посланията към България на Юпитер, Меркурий и Сатурн през 2015 година

Хороскопът е направен специално за Факти.бг от астролога Татяна Янковска

 

Сатурн, Меркурий и Юпитер са сред ключовите “продуценти, сценаристи и режисьори” на 2015 година.

На Сатурн са присъщи качества като изострено чувство за дисциплина, непробиваема напористост, постоянство, прагматизъм и вярност на дълга.

Счита се, че Сатурн е “материалист”, загрижен на първо място за финансовата сигурност.

През 2015 година Сатурн ще засили стремежите ни към успехи в кариерата, към властта и признанието.

Внимание! Сатурн не е зъл дух, а фактор с непреклонни изисквания за Дисциплина, Яснота, Простота и Истинност, които са част от Божествения ред в живота.

Сатурн недвусмислено ще посочи собствените ни ограничения и граници. Той буквално ще ни задължи да употребяваме думите много предпазливо и разумно. Защото от 23 декември 2014 година Сатурн навлиза на територията на Стрелец – знакът на Духовността, на Религията, Правото, Образованието, Философията, Пътешествията, но и знакът който отлично съзнава и оценява силата на Думите.

 

Във Вселената съществуват универсални закони, които действат независимо дали ги харесваме или не... Един от тези закони казва: “Енергията следва мисълта”...  Друг закон казва: “Подобното привлича подобно”...

 

Иначе казано - това което изговорим, независимо къде – в парламента, в министерския съвет, в университета, по форумите, на приятелски, делови или любовни срещи – ще оказва много по-силно влияние върху живота ни, отколкото предполагаме.

 

С други думи - езикът на конфонтацията, на обидите, на омразата може като магнит да привлича трудни обстоятелства в живота на всеки от нас. Защото като българи сме под силното влияние на Сатурн.

 

Може би ще е по-уместно, ако дадена справедлива по същество критична забележка бъде изказвана така, че да не унижава, да не оскърбява Достойнството на човека и да не му създава неприятности, привличайки към него трудни обстоятелства.

 

Като българи, намиращи се под силното въздействие на Сатурн, ние не отстъпваме, докато не постигнем желаната цел, действайки упорито, прикрито, понякога малко меланхолично, дори песимистично, стремейки се всичко да правим сами.

Гените ни са гени на добри бойци, политици, учени, на хора, които не се задоволяват с малък успех, а се стремят към най-големи почести.

Постоянно сме под напрежение, че няма да ни оценят.

Постоянно сме загрижени, че ще ни изиграят.

И, естествено, постоянният вътрешен страх от провал ни пречи да постигаме споразумения и договори, действително изгодни за интересите на Бълггария.

 

Загадка сме за чужденците, защото постоянно се люшкаме между комплексарството и желанието да копираме и подражаваме на всичко чуждо, а от друга страна, понякога стигаме до противоположната крайност – мегаломанията – мислим си, че ние сме със суперкултура, ние сме със супермисия. Между другото, идеята за Мисия не е лишена от съдържание. Ако се замислим сериозно, Небето може би наистина има сериозна цел за България – нито случайно сме попадали под чуждо владичество, нито случайно сме възстановили Свободата си не само със собствени сили. Сигурно има по-дълбоки причини...

В България наистина има културни и Духовни съкровища, ценни и жизнено важни, съдбовно необходими не само за българите, а и за Европа и Света. Ние българите, не само сме дали нещо на света, но и тепърва ще дадем.

 

На прага на 2015 година всички се питаме дали тя ще е по-добра от 2014 година и дали ще е по-щастлива. И чакаме политици, астролози, социолози, и всякакви анализатори да ни уверят, че ще е по-хубава. Сякаш Щастието е нещо, което идва или не, просто ей така – отвън...

Истината е, че Щастието и Самоуважението са състояния на Съзнанието, които зависят от нашето Правилно разбиране за нещата. Въпросът не е в това, дали ще има или няма проблеми, а в отношението ни към тях и тяхното разрешаване.

През 2015 година решаването на належащи (понякога трудни) социални, икономически, финансови, политически и други задачи ще става по пътя на Диалога и ръководейки се от Високите Идеали. Поне такива са небесните послания на Меркурий и Юпитер.

 

И астрологично, и нумерологично, 2015 година носи различни вибрации, които позволяват да се предположи, че няма теоретични предпоставки за предсрочни парламентарни избори. Това не  означава, че няма да възникнат сложни и напрегнати социални напрежения, особено през март, април, май.

 

През 2015 година всеки от нас – политик, дипломат, програмист, студент, ... трябва да направи разумен Избор, избирайки и стъпвайки на Пътя на Духовността! Това е звездна препоръка, която е обусловена от по-дълбоките астрологични методи за прогнозиране.

 

Астрологията е наука, творчество, отговорност, уважение към хората, звездите, Вселената ...

 

Не е достатъчно само да се пусне някоя компютърна програма, даваща динамиката на астрофакторите за даден момент. Това може да покаже само “върха на айсберга” на възможностите, които предлага Астрологията.

 

Живеейки в урбанизирана среда, ние се обръщаме към Астрологията, за да се откъснем от обезчовечаването и прагматизма на съвремието и да потърсим насоки, които да ни помогнат да оцелеем в този егоистичен и материален свят.

Днес тя ни помага да възвърнем равновесието си и да влезем в крак с ритъма на Природата.

 

Не е тайна, че и у нас, и в чужбина, някои знаменити политици, дипломати, стратези или икономисти се консултират и с астролози, и с нумеролози или с други хора, притежаващи феноменални способности да надникват в бъдещето. По този начин отговорните публични фигури могат да прецизират по-детайлно своите планове и намерения.

 

Важно! Добре е да се има предвид, че Бъдещето не е фатално и еднозначно предопределено! Ако беше така, нямаше да има тръпка и приключение в живота.

Да се мисли обаче само в другата полярност, а именно – че Събитията имат абсолютно случаен и произволен характер, е нежно казано, наивно!

 

Може би е по-логично да се допусне, че за всичко си има План, Космичен План.

Създателят зачита Свободната Воля на всеки от нас, на всяко създание, като в крайна сметка дори да изминат години, целта на главния План се постига - въпреки забавянията или лъкатушенията по Пътя ...

 

Нашата слабост като българи, намиращи се под силното влияние на Козирог и Сатурн, е в жаждата ни за власт, уважение и материален просперитет, в стремежа ни към слава, почести и възхищение, в желанието ни да бъдем близки с така наречените велики държави, политици, артисти ...

Движени от егоизъм, често като българи-козирози постоянно подозираме другите, че искат да заемат нашето място, нашата власт, нашия престиж.

 

От 22 март 2015 година до следващото Равноденствие, Юпитер постоянно ще се стреми да уравновесява присъщия ни егоизъм, дарявайки ни силен подтик към благородство и хуманизъм.

 

Позицията на Сатурн през 2015 година ще направи Душата ни по-проницаема  за посланията на Духа, за които през дългия преход от 1989 година насам често сме “слепи и глухи”!

 

Като българи-козирози притежаваме необикновена способност за работа и Любов към нея, водени от голяма амбиция за печалба, власт и влияние над другите.

 

Работейки с колосална всеотдайност за да постигнем лично благоденствие, може би прекалено често вярваме, че като индивидуалности, като отделности можем да преуспеем за сметка на другите... Но не става така! Животът на всяка крачка ни показва, че сме взаимосвързани, че не можем да градим щастието си за сметка на чуждото нещастие.

 

Преминаването на Сатурн в Стрелец ще ни накара нас, българите-козирози, да обърнем поглед към Духа, към Високите Идеали, към Оптимизма, към Радостта от Живота, към Възхищението от Природата. Може би това ще “запали” в нас желанието да преоткрием България – колко хубост има в нея, какви несметни духовни съкровища има в нашите земи.

Може би ще успеем да преоткрием красотата на музиката, картините на Борис Георгиев, мъдростта на Слава Севрюкова, да оценим по достойнство богатствата на Словото на Учителя Беинса Дуно... Достатъчно е да погледнем с Любов към себе си, към приятелите си и към България!

 

Звездите казват, че 2015 година ще бъде по-благоразумна и по-хармонична от 2014 година. Не по-лека и по-лесна, но по-уравновесена и по-прагматична!

 

2015 година понякога може да носи усещане за прекомерни ограничения, за прекалена бюрокрация, за по-бавна реализация на мечтите.

Същевременно, може да доловим едно чувство за известна стабилност. Вярно, за мнозина това ще е все още едва доловимо, но достатъчно различимо и осезаемо чувство.

 

2015 година ще донесе напредък за България. Колко голям ще бъде този напредък, зависи не само от политиците, от дипломатите, от юристите и финансистите, а и от личната отговорност и личния принос на всеки български гражданин.

 

С риск да прозвучи доста патетично - колкото по-силно прегърнем високите идеали на Духовността, дадена и създадена в България, толкова по-бързо ще излезем от кризата и ще заживеем по-добре! Без да забравяме, че колкото сме по-единни и задружни (което трудно проявяваме като Козирози), толкова ще сме по-успешни  и ще стоим достойно както на европейската, така и на световната политическа, икономическа и културна сцени.

 

Трябва да бъдем смели през 2015 година. По този начин ще ни върви и ще успяваме да сбъднем мечтите си.

 

Да обърнем поглед към Духовното и към Бога - това е посланието на Юпитер.

За Бога един велик мъдрец казва: “... не е било време, откакто светът съществува или откакто Космосът е създаден, една душа, намираща се в крайно притеснение, да е похлопала на вратата на Господа и Той да не се спре и да не й помогне, при всичката си заетост със Своите работи. Не е било време някой ум, бивайки нещо смутен, да похлопа на Божията врата и да не му е изпратен един малък лъч. В това отношение никога не е правено изключение. Така че, когато се приближаваме към Бога с всичкия си ум и сърце, когато Душата ни е в утеснение, Той ще проговори на ума ни, Той ще проговори на сърцето ни ...” 

И продължава: “... този е Пътят, друг Път няма! Ходете в света, работете, но всичкият Ваш ум да бъде занят с три неща:

Първо - всичко в света се осмисля само в Любовта;

Второ - всичко в света се огражда само с Мъдростта;

Трето - всичко в света се опазва само чрез Истината!

Каквато и работа да започнете, вложете в нея Любов, Мъдрост и Истина.

Нека във всички да има Съзнание и Отговорност и ще видите как всяка работа ще върви.”

 

Любов, Мъдрост, Истина – това са разкодираните послания на Юпитер, Меркурий и Сатурн за 2015 година. Това са тайните ключове към успехите през 2015 година, а и не само през нея...!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 май

    1 0 Отговор
    със заеми ,заеми, заеми,заеми ,заеми голям напредък ,ами поссле кой ще връща потъване ,потъване

    Коментиран от #2

  • 2 танашиба танахака

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "май":

    сатурн ще ги връща-астролозите това казват....
  • 3 астрото

    1 0 Отговор
    Фалити на банки, избягали убийци преди да изтърпят наказанието си, нови милиардери сред ДС средите, нови цени на тока, нови данъци ...... , кефа е пълен.
    То вече 25 години едно и също, не е нужно да си астролог за да предскажеш бъдещето на България.