Last news in Fakti

28 Януари, 2015 11:38 1 507 0

Георги Бенчев напусна X Factor

  • георги бенчев-
  • напусна-
  • x factor

Той се изправи в музикална битка с братята Пламен и Иво

Вотът на зрителите снощи определи в музикална битка за оставане в шоуто X Factor да влязат дуетът Пламен и Иво и Георги Бенчев. Това стана ясно от концерта снощи по Нова телевизия. В крайна сметка с три гласа подкрепа журито избра към полуфинала да се отправят Пламен и Иво.

"Искам да благодаря на всички хора, които ме подкрепяха през цялото това време. Не смятам да спирам до тук, така че мисля, че скоро ще се видим пак”, бяха думите на Георги Бенчев, който не пропусна да благодари от сцената и на екипа, който е помогнал при раждането на първото му дете.

"Когато човек е на крачка от финала и когато знае, че от изпълнението му зависи дали ще сбъдне мечтата си, честно казано аз очаквах от всички малко повече хъс и емоция. Критичен човек съм и не мога да казвам добри неща, когато не ги чувам и виждам. И тримата не вложихте това, което трябваше в изпълненията си тази вечер. Гледайки назад за цялостното ви представяне в шоуто, а и като ментор на отбора на групите, смятам, че Пламен и Иво трябва да продължат напред”, заяви Заки.

"Вие сте представители на две съвсем различни категории фенски маси. Бенчев никога не може да стане тийн идол, както и вие едва ли ще се харесате на хеви метълите. За всеки от вас има място в музиката на България. Съгласен съм със Заки, че не бяхте особено ярки като изпълнения. Ясно е, че аз ще застане зад Георги Бенчев, но уважението ми към Пламен и Иво е голямо”, коментира Любо.

"Не съм съгласна с мнението на двамата ви ментори и смятам, че тази вечер Бенчев пя и то никак зле. И тримата направихте максималното. Жоро, ти подари на нашето предаване нещо съвсем различно. Ти ще бъдеш запомнен при всички положения. Пламен и Иво, хванали сте ме за гушата и гласувам за вас”, бе мнението на Саня.

"Х Factor не е само певческо предаване. Говорим и за личност, харизма и следа, която да оставиш. Пламен и Иво – много музикални и харизматични. Вие имате най-много фенове в социалните мрежи от всички участници. Бенчев, доказа, че си стабилен пред цялата държава. Ти не изневери на стила си и уважавам това. Аз избирам в състезанието да продължат Пламен и Иво”, реши Мария Илиева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА