13 Февруари, 2015 12:39 2 188 1

Памела Андерсън пак напира да се развежда

  • памела андерсън-
  • рик саломон-
  • развод-
  • документи-
  • напира-
  • трети път

Русата сексбомба за трети път подава документи за развод с третия си съпруг Рик Саломон

Памела Андерсън за трети път подаде документи за развод със съпруга си Рик Саломон – професионален играч на покер, като обяви, че този път двамата са сигурни в решението си, съобщи сайтът на таблоида за новини от шоубизнеса TMZ.

47-годишната актриса и модел се е омъжвала четири пъти – първо за татуирания рокер Томи Лий, от когото има двама синове, Брендън и Дилън, а през 2006 г. узакони отношенията си с колегата му Кид Рок, но 4 месеца по-късно този брак се разпадна. През 2007 г. Памела взе Рик Саломон, с когото се разведе само след 2 месеца. През януари 2014 г. двамата отново сключиха брак, заявявайки, че са щастливи да са отново заедно. След половин година Андерсън отново подаде документи за развод, но после ги оттегли.

"Памела се раздели със Саломон във вторник и още в сряда изтича в съда да подаде документи за развод“, съобщава сега изданието. 

Памела Андерсън е родена в Канада през 1967 г. Малцина знаят, че е започнала като учителка по физическо във Ванкувър. През 1989 г. тя е забелязана от тв оператор по време на футболен мач, който показва в едър план ослепителна блондинка с къса фланелка сред публиката. Този кадър дава начало на кариерата й на фотомодел и актриса. Красавицата получава предложение да се снима в реклама на бира, а скоро след това получава оферта да украси и мъжката библия – сп. „Плейбой“.

След участие в различни тв шоута, през 1995 г. Памела е поканена за една от главните роли в сериала „Спасители на плажа“, който я превръща в истинска звезда и световен секссимвол.

Актрисата няколко пъти е коригирала външността си с помощта на пластичната хирургия – увеличавала е бюста и устните си. Памела стана и пионерка в жанра „домашно порно“ - видеозапис на креватните им упражнения с Томи Лий бе похитен през 1995 г. и получи широка популярност в глобалната мрежа. Блондинката и до момента се появява на модния подиум – например в дефилетата на Ричи Рич, и позира за списания. Тя е рекордьорка с 13 корици на „Плейбой“ в кариерата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай

    0 0 Отговор
    Готина мацка, ама все с отрепки се занимава...но щом и харесва...