Last news in Fakti

26 Февруари, 2015 12:29 2 160 1

Това лято ужасът идва на 3D

  • полтъргайст-
  • ужас-
  • това лято-
  • 3d-
  • филм

В римейка на класическия психотрилър на Стивън Спилбърг ПОЛТЪРГАЙСТ

„Те са тууууууук”. Тези досадни призраци, които говорят на малко момиченце през телевизора са отново тук. Точно когато си мислехте, че вече е безопасно да отворите гардероба, първият трейлър на римейка на MGM „Полтъргайст” пристигна, за да ви накара да настръхнете от страх.

Това лято киносалоните ще бъдат смразени от 3D версията на динамичния и напрегнат свръхестествен трилър ПОЛТЪРГАЙСТ. Филмът е римейк на култувия психотрилър от 1982 г. Режисьор и сценарист на обичания по цял свят оригинал е Стивън Спилбърг, съобщават от Форум филм България.

Историята на филма следва семейство, което се нанася в новата си къща в тихо предградие. Животът им обаче внезапно е обезпокоен, когато разбират, че не са сами в новия си дом. Свръхестествени сили също живеят в къщата и скоро най-малкият член  - малката Мадисън, става тяхна жертва. За да спасят отвлеченото, малко момиче, преди то да е изчезнало завинаги, семейството трябва да обедини сили и да се пребори с неканените гости.

Това е класическата и позната на всички история за семейство, което е тормозено от духове и изправено пред най-големия си кошмар. Новият филм на 3D обаче ще накара зрителите в киносалоните да се впуснат в приключение и да изпитат чувството, че са на увеселителен парк. Филмът обещава на кинолюбителите страхотни ефекти, запомнящи се моменти и нова модерна развръзка на историята.

Режисьор на ПОЛТЪРГАЙСТ е легендарният Сам Рейми, който е решил да уплаши изцяло ново поколение зрители с новия филм на 3D. Негово дело са „Спайдърмен 2“ и „Спайдърмен 3“, както и „Злите мъртви“ и „Гняв“.

Страх ли ви е от клоуни? ПОЛТЪРГАЙСТ ще обитава кината този август.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин

    0 0 Отговор
    Кога да го очакваме?