Last news in Fakti

13 Март, 2015 21:10 5 235 2

Булка напусна собствената си сватба

  • булка-
  • индия-
  • сватба

Куриозен случай стана по време на брачна церемония в Индия. Булка напусна собствената си сватба, след като попита бъдещия си съпруг колко прави 15+6. Отговорът на младежа бил „17”. Тогава жената отказала да се омъжи за него, тъй като той е я излъгал за образованието си.

Пред журналисти в полицейския участък властите обяснили, че роднините на булката се опитали да я върнат, но безуспешно. „Семейството на младоженците ни излъга. Оказва се, че младежът е с лошо образование. Дори първокласник може да събере 15+6”, казва бащата на булката. За разрешаването на конфликта между двете семейства е трябвало да се намеси полицията. Последвало е връщане на подаръците, предава агенция Associated Press.

Това не е първият странен инцидент, който се случва по време на сватба в Индия. През февруари булка отпрати своя бъдещ съпруг и на негово място пред олтара повика да застане един от гостите. Причината е, че той е скрил от нея хронично заболяване. Едва в началото на церемонията бъдещата съпруга става свидетел на епилептично припадане на бъдещата си половинка.

В Индия често решението за омъжване се приема не от жената, а от нейните родители. Самите двойки дори не успяват да се запознаят, тъй като често срещите им са в присъствието на роднини преди сватбата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Христо

    3 0 Отговор
    И циганките се осетиха вече и не искат прости и необразовани ,,меринджеи ,, ! хахахаха
  • 2 Бат Сали

    0 0 Отговор
    ...Сигънски рабути, бате....