16 Март, 2015 11:41 1 319 1

Елтън Джон призова за бойкот на облеклата „Долче и Габана“

  • елтън джон-
  • бойкот-
  • ин витро-
  • долче и габана-
  • еднополовите бракове

Британската поп икона остро разкритикува модните светила

Сър Елтън Джон призова да се започне бойкот на модната марка „Долче и Габана“ заради отношението на италианските дизайнери към еднополовите бракове, съобщи Telegraph.

Модните светила заявиха в интервю за списание Panorama, че са против осиновяването на дете от хомосексуална двойка и че единственото семейство е „традиционното такова“.

Доменико Долче и Стефано Габана отидоха и по-далеч, определяйки децата, заченати чрез ин витро оплождане, „синтетични“.

В отговор на думите им британската поп звезда заяви: „Как не ви е срам да осъждате ин витро процедурата – чудо, което дава възможност на милиони хора – хетеро и хомосексуални – да сбъднат мечтата си да имат деца“.

„Вашето архаично мислене е изостанало от времето – както и модата ви. Никога повече няма да нося „Долче и Габана“, заяви Елтън Джон, който призова своите фенове да го последват и добави хаштаг #BoycottDolceGabbana в социалните мрежи.

Доменико Долче и Стефано Габана бяха гей партньори в продължение на 23 години до раздялата си през 2005 година.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.