Last news in Fakti

16 Март, 2015 10:17 5 505 0

Седмичен хороскоп: Време за обновление и единение, а не за ултиматуми

  • седмичен хороскоп-
  • татяна янковска-
  • периода-
  • обновление-
  • единение-
  • ултиматуми

Прогнозите на астролога Татяна Янковска за периода 16-22 март

Особеното на периода от 16 до 22 март е, че изведнъж установяваме, че в нищо не сме сигурни, освен в това, че сме притиснати, разкрива атрологът Татяна Янковска от magicmind-bg.com.

Бурните конфронтации и мощни борби, в които може да се включат дори и фигури, известни със своята толерантност и дипломатичност, няма да ни дадат решенията и надеждите, от които се нуждаем в този момент.
Още по-неуместна може да се окаже идеята да поставяме ултиматуми на другите в разгара на и без друго предизвикателните обстоятелства.

Едновременното въздействие на изключително силни астроконфигурации може да активизира глобални и мащабни икономически, политически, финансови и социални сили, които засягат живота на всеки човек. По различен начин, разбира се, но ефектите на Промяна ще са напълно осезаеми.

Важното е да сме наясно, че колкото по-честно и по-обективно осъзнаем необходимостта от Промяна, в толкова по-малка степен ще се изживяваме като потърпевши, на които външни сили налагат едва ли не принудително тази промяна.

По принцип външните астрономически взаимодействия, които обективно могат да се наблюдават чрез съответните уреди и телескопи, символизират архетипни фактори, въздействащи поотделно на всеки човек на Синята планета. Не можем да се скрием или да избягаме от тези фактори, но ... можем да ги приемем и да се съюзим с тях.

В противен случай – колкото по-здраво упорстваме да се придържаме към старото статукво, отказваме ли да признаем (най-вече честно и пред себе си), че през този период (през март, а и отчасти и през април!) от живота ни е нужно изменение и голяма Промяна в нагласата ни към събитията, то звездите си имат начини да ни наложат принудително Промяната, без оглед на нашите желания...

Внимание! Звездната картина за тази седмица наистина е уникална: едни планетарни фактори носят прозрение, други – обновяване и трансформация, трети носят космически елементи директно поставят Новото начало (в случая това е Слънчевото затъмнение, настъпващо в петък, 20 март, 2015 г. в 11:37 ч. българско време).

И, естествено, за да бъде блясъкът на този звезден фойерверк абсолютно зашеметяващ и пълен, следва да добавим и настъпването на Астрономическата Пролет в 00:45 ч. в събота 21 март. Тази “великолепна четворка” от страховити и мощни звездни фактори ще внася в душите, в умовете и сърцата ни внезапен и неудържим порив да се придвижим напред в живота. Това означава, че през тази седмица от 16 до 22 март ще виждаме кристално ясно обстоятелствата, възпрепятсващи по-нататъшното ни развитие и разгръщане. Ще ги виждаме в истинската им същност  и затова ще може да ги отстраним.

Когато се употреби глагола “отстранявам”, понякога възникват асоциации с оставки, уволнения и назначения... Така е! И през периода 16-22 март исканията за оставки и уволнения ще се размахват подобно на лазерните мечове от “Междузвездни войни”. Ако мъдрият Йода ни наблюдаваше, вероятно би ни казал: ”Силата е с Вас, но по-добре натиснете спирачките! Защото нещата може да ескалират, подобно на силата на задвижена лавина. Позабавете темпото, анализирайте генералната картина. Поемате твърде много неоправдани рискове в името на свободата. И това може да доведе до трусове – по-големи в кариерата или по-малки – в романтично-личен план”.

После мъдрият Йода би направил кратка пауза, за да провери дали думите му достигат до нас, след което мъдро би продължил: “Оставете лазерните мечове (в случая гневните и яростни слова) и обърнете поглед към Сърцето. Следвайте Сърцето си. Време е за Обновление на Духа! Развийте по-голямо доверие в Интуицията си и оставете Тъмните сили да тънат в мрак! Възстановете Светлината и вложете енергията си в защитата на важни и благородни социални каузи, вместо в обиди. И нека Силата бъде с Вас!”

Да! Лесно му е на мъдрия Йода да ни поучава. Владеел е и Силата, и алтернативни източници на енергия. А ние вероятно и през тази седмица, поне в нейното начало,може да имаме доста проблеми с електроподаването и електрозахранването. И това може би няма да са единствените проблеми. Звездите показват, че през първата половина на седмицата – понеделник, вторник, сряда (16, 17, 18 март) някои житейски обстоятелства могат да са по-напрегнати, по-екстремни, по-провокативни и изискващи бързи, неотложни и нестандартни мерки и решения!

Звездите предупреждават, че на 16, 17 и 18 март са възможни неочаквани затруднения, свързани с електрозахранването или с пътуванията.

Опасността от неочаквани аварии, инциденти, произшествия, експлозии при използването на всякакви видове транспорт е много голяма!!!

Така и така заговорихме за опасности, затова е редно да се отбележи и за повишената опасност от възникване на пожари!

През седмицата, особено в нейното начало, ситуациите в социален, битов или транспортен план могат да бъдат неочаквано усложнени. В смисъл, че изведнъж обстоятелствата да се променят по-рязко и да не могат да се неутрализират и овладеят от взетите в момента мерки.

С други думи – желателно е всички мерки, които могат да бъдат предварително взети, за да се предотвратят евентуални негативни събития, да се реализират превантивно и своевременно. В случая предвидливостта ще бъде от голяма полза.

Внимание! Астроконфигурациите през тази седмица (особено в понеделник, вторник, сряда) ни правят непредсказуеми и страстно желаещи да блеснем с Уникалност и Индивидуалност.
При някои хора този импулс да се разруши нещо вътре в нас, което е блокирало растежа ни от дълго време, може да премине в неконтролирана агресия, екстремизъм и бруталност!!! За жалост, има астроусловия за прояви на битова престъпност или за възникване на манипулирани напрежения, без съобразяване с религиозната или етническата толерантност.

Въпросите за престъпленията, наказанията и спазването на законите ще бъдат повече от актуални, както и необходимостта от консолидацията на  обществото ни около гражданските, моралните и истинските духовни ценности!

Забележителна ще бъде тази седмица с факта, че навсякъде ще “ври и кипи” - и в личен план, и в кариерата, в социалната, в политическата, във финансовата сфера. Високи ще са обществените очаквания, свързани с бедственото положение в някои региони, с вътрешнопартийните интриги, с промените в спецслужбите.

Самата практика потвърждава факта, че звездите и животът са в неделимо и възхитително единство. Има корелация между астроконфигурациите и “Нещата от живота” – за чест на тази древна и вечно млада наука, наречена Астрология. “Науката за звездния мир”, както с любов я наричаше Николай Дойнов – велик български астролог, за който продължават да се разказват необикновени и невероятни истории, граничещи с легендите.

Определено звездните конфигурации на 16, 17, 18 март, а и през цялата седмица насърчават извършването на дълбоки и понякога по-драстични промени в статуквото на важни в обществен или личен план структури, като подходът може да е невероятен, неочакван, непредсказуем и безстрашен!

Със сигурност през този период ще се разделяме със случки и безполезни хора, формации и ситуации, които само спъват нашия устрем напред и които гасят огъня на нашия дух.

С други думи – сега е моментът да премахнем от живота дълготрайни блокажи – и в обществен, и в професионален план. В личен план – също.

По принцип, сега звездите осигуряват период, през който да направим едно сериозно премоделиране на всички важни житейски аспекти.

Получаваме страхотни шансове да се освободим от всичко онова, което от дълго време (може би с години) е тежало на нашата Душа. Трябва да имаме предвид, че това освобождаване през настоящия период (особено в първите три дни на седмицата), може да стане по доста необуздан начин ...

Внимание! Външният израз на това, донякъде, необуздано освобождаване на трупани с години недоволства и отровни емоции, може да изглежда като драматични, дори брутални ситуации, като заемане на позиция на силата във взаимоотношенията със стратегически и важни партньори, а може да се изрази и като въпроси на оцеляване – включващи преодоляване на последиците от действие на мощни природни сили!!!

В понеделник, вторник и сряда е твърде възможно да се наложи да се правят промени в маршрутите за придвижване. Тези промени може да са породени от намесата на природни сили, водещи до нови свлачища, струтища или ситуации, свързани с настъпването на по-високите температури.

С други думи – всички видове пътувания през тази седмица следва да са съобразени със съответните метеорологични прогнози!

Периодът от 16 до 22 март определно ще премине под знака на благородни и хуманни прояви на човешка солидарност, на изключително напрегната работа по възстановяване на електроподаването, координирането и съгласуване дейността на всички институции за справяне с необичайните природни ситуации. Това ще донесе много напрежение на всички отговорни фактори – държавници, политици, военни, инженери, администратори.
Може би няма да се мине без остри думи и взаимни обвинения. Това безспорно може да доведе до скандали, сензации, оставки и уволнения.

Много по-важното е, че сериозните предизвикателства освен че ще извадят на бял свят свръхсекретни лични тайни на значими фигури от световен или регионален мащаб, ще доведат и до по-голяма и по-стойностна сплотеност и единение на всяко ниво – обществено, политическо, институционално, семейно.

И нещо любопитно – интензивните астроконфигурации ще превърнат някои харизматични фигури в още по-обаятелни. А някои други фигури – могат да “позеленеят“, но не поради предстоящото пролетно разлистване...!

Внимание! Динамиката на седмицата ще е много голяма – в световен, регионален, природен, политически, военен, криминален, транспортен план.
Не са изключени отново проблеми с електрическия ток.
Комуникациите, могат да са временно нарушени.

Изригването на вулкани само илюстрира мощта на действащите напоследък своенравни, но и трансформиращи астроконфигурации.

Трудните астропредизвикателства могат да причинят временно гняв, ярост или суматоха.
Трябва и да отчитаме, че все пак тези предизвикателства и стимулират намирането на по-творчески и по-оригинални решения на някои от сложните проблеми.


ПОНЕДЕЛНИК, 16 МАРТ
Има условия за конфликти и кражби!
Звездите препоръчват да се въздържаме от сериозни решения или стартиране на нови проекти.
Финансовите резултати може да се разминават драматично от очакванията.
Деловите, приятелстките или романтичните срещи ще са в зоната на клюките – без съзидателни елементи и без обмен на стойностна информация.
Приемането на нови оферти е рисковано, поради реалната възможност от измами. Пътуванията изискват повишено внимание.
Има голяма опасност от инциденти.

В понеделник, 16 март, колкото и да ни се иска , трудно ще си позволим “леко да се плъзгаме по повърхността на живота”...
Усещането за застой или миговете на депресия могат да се появят поради внезапното връщане в минала ситуация – за да я освободим посредством позакъсняла проникновеност. Уви! На сцената е Сатурн, а той е безмилостен, когато преподава своите уроци по отговорност!
Възможни са големи несъгласия с по-консервативни фигури по фундаментални въпроси!


ВТОРНИК, 17 МАРТ

Може да очакваме смайващи събития, пулсиращи на честоти в диапазона на сензацията и скандала.
И в понеделник, и във вторник, и в сряда пътуванията с всички видове транспорт крият риск от изненади, аварии, инциденти или произшествия!
Внимание! Има опасност от пожари и експлозии.
Вторник е зареден с Промяна, придружена от напрежение и необикновени обстоятелства, пробуждащи инатливо поведение и склонност да не отстъпваме и на йота от възгледи и позиции!
Винаги ще си мислим, че именно ние сме абсолютно прави и няма да сме склонни да се вслушваме, когато някой се опита да ни каже нещо различно!
От сутрината до вечерта изненадите ще следват една след друга!

Във вторник, 17 март, са възможни сензационни открития и напредък в науката, компютърните технологии, астрономията, квантвовата физика, генетиката, биохимията. През цялата седмица, включително и във вторник, новините, свързани с реорганизации в медиите – печатни, електронни - особено в телевизиите, ще са повече от сензационни!
С други думи – във вторник, 17 март, у нас и по света - на всяко ниво – социално, политическо, природно, финансови, военно, транспортно, романтично ще “ври и кипи”

СРЯДА,18 МАРТ

В сряда, 18 март, поредицата от неочаквани събития ще продължи.
От ранно утро до около 13:30 ч. всичко трябва да се върши с повишено внимание, защото през този период хората са по-разсеяни и могат да се допуснат големи грешки от понижена концентрация.
Управлението на всички видове транспортни средства налага най-висока степен на бдителност, за да се избегнат аварии, инциденти или произшествия.

Бдителност е необходима и при подписване на документи или мащабни финансови операции.
При наличие на възможност, желателно е дългосрочни споразумения да се одобряват, приемат и подписват след 13:00 часа.
Важно е да се знае, че всичко, което се договори и подпише на 18 март след 13:00 ч. ще се развива успешно в бъдеще!

Внимание! Предпазливо и разумно следва да се постъпва около 13:00 ч., като границите на интервала са поне от 12:00 до към 14:00 ч., тъй като вътрешното напрежение ще бъде високо, което може да води до по-високи нива на нервност и стресиране! Всички ще са свръхчувствителни, обидчиви, а страховете и притесненията – силно преувеличени!

Чувствата ще бъдат активни,  като това ще пречи фактите да се разглеждат хладно, логично, аналитично и безпристрастно. От това могат да  пострадат всички видове партньорски взаимоотношения!

Посветените на изкуството и културата могат да реализират великолепни постижения и високо признание.
Хората днес искат да се почувстват харесвани, обичани, обгрижвани. Добре е, където има необходимост, да се помогне и да се прояви съпричастност.
Някои може да се почувстват изоставени, забравени и може да се стигне до емоционални и драматични изблици и действия.
Налице са условия за оставки, уволнения, назначения, награждавания за благородни постъпки.
Между другото, днешните решения може да изглеждат прекалено идеалистично, но бъдещето ще покаже, че те са продиктувани от интуицията и са били мъдри!

Внимание! Рискът от телефонни измами и от кражби е висок!
Необходима е повишена бдителност по отношение качествата на храните и напитките!
Лекарствата следва да се приемат само по лекарско предписание и според съответните указания.
Злоупотребата с медикаменти, алкохол, наркотици крие опасност от необратими последици!
Временно при ученици и студенти може да се появи по-голяма разсеяност и запаметяването на нова информация да изисква повече време и усилия!

В сряда, а и в дните до края на седмицата комуникацията може да страда – имейли, писма, документи могат да се губят, цитирането на текстове да не е точно. А не са изключени и преднамерени опити да се дава подвеждаща, неточна и заблуждаваща информация с цел да се скрие или оцвети по желания начин истината!

Партньорските взаимодействия, бизнес сделките и някои параметри в тях, както и поетите ангажименти може да не са изцяло изяснени!

Внимание! В сряда 18 март, хората може неточно да тълкуват нашите мотиви. Или пък, ние неправилно да разчитаме техните!
Предупреждението на звездите е: на 18 март, сряда, да се запознаем изключително внимателно с целия текст на договорите, тъй като възприятията и очакванията ни могат да бъдат несъразмерно изопачени от намесата на чувствата ни и от нашите подсъзнателни проекции!

Важно! Фигури с по-чувствителна и уязвима психика може да изискват по-голяма топлота, внимание, разбиране и съпричастност към техните терзания!
Роднини или познати може да преминават през сложни периоди, налагащи проява на допълнително разбиране!

Иначе казано – в сряда има условия за вдъхновени и творчески действия в сфери като бизнес, политика, култура, изкуство.
В същото време има и условия за измами, кражби, затруднения в комуникацията и пътуванията!


ЧЕТВЪРТЪК, 19 МАРТ

Звездите препоръчват да оставим за по-добри дни стартирането на нови проекти или подписването на важни споразумения!
Ако е възможно, по-добре е да отложите любовните или деловите срещи, тъй като вероятността да се каже нещо обидно или излишно е твърде голяма!
Не вземайте кредити и не давайте заеми!
И в професионален, и в личен план е желателно да сме разбиращи, изслушващи, търпеливи, съпричастни и сдържани!
Всички видове общувания и пътувания изискват повишено внимание!

ПЕТЪК, 20 МАРТ
Желателно е да проявим благоразумие и да се съобразим със звездните препоръки за деня.
До 11:37 ч. (а още по-добре до 13:00 ч.) може да работим с лекота, завършвайки стари и вече започнати дела, без да започваме нови.
Нека стартирането на нови проекти да започне след 13:00 часа.

Важното звездно събитие в петък, 20 март, е Слънчевото затъмнение, което астрологически е в 11:37 ч. българско време.
Затъмнението на 20 март е видимо над Европа, Близкия изток, северна Африка и Атлантическия океан. В България са достъпни за наблюдение всички фази на затъмнението.
Астрономически данни за София:
Слънчевото затъмнение ще започне в 10h 41m 51s.
Максималната фаза на затъмнението ще настъпи в 11h 49m 05s, когато Луната ще е закрила почти 53% от слънчевия диск.
Краят на затъмнението ще настъпи в 12h 58m 07s.
Наблюдавано от София, явлението ще продължи 2 часа, 16 минути и 16 секунди. 

Слънчевото затъмнение е подходящ момент да поставим Ново Начало, като изпратим поръчката (желанието) си към звездите точно в 11:37 ч. Ще останем удивени от резултата!

Разбира се, може в този силен астрономичен момент да изпратим силно желание не само за личен напредък, успех и просперитет, а и да пожелаем повече щастие, успех и здраве за нашия народ и за България!

Внимание! Периодът на Слънчево затъмнение – петък, 20 март, в 11:37 ч. е много мощен момент, когато наистина можем да променим живота си към по-добро, независимо дали ще действаме веднага или ще изчакаме малко.
Със Слънчевото затъмнение приключваме определен етап и отваряме Нова Страница в живота!

Внимание! При лица с по-чувствителна психика е препоръчително в петък (дори 1 седмица преди и една седмица след 20 март) да не предприемат нови начинания. Само при много чувствителни хора!

Истината е, че в периода около Слънчевото затъмнение се наблюдава едно сгъстяване на събитията и повишаване на енергията. Принудени сме да вземаме важни решения за бъдещето и да променим нашата система от убеждения. В това се крие тайната на затъмненията – тласкат ни към Израстване и Развитие!

Желателно е от 11:37 ч. до 19:37 ч. да мечтаем, да визуализираме мечтите си с най-фини детайли, без да ги обсъждаме с околните!


СЪБОТА, 21 МАРТ

Забележителното на 21 март, събота е, че в 00:45 ч. настъпва Астрономическата Пролет и Слънцето навлиза в зодиакалния знак Овен.
Любопитното е, че от тук нататък, по древна астрологическа традиция управляващ фактор до настъпването на следващата Астрономическа Пролет през 2016 г. става Юпитер. Това е чудесно и означава, че мащабните проекти, големите планове, свързани с експанзия, растеж и чужбина имат по-големи шансове за успешна реализация!
Юпитер е най-голямото небесно тяло в Слънчевата система.

Доктор Робърт Уайди отбелязва, че Юпитер излъчва в пространсвтвото 2,5 пъти повече енергия, отколкото получава от Слънцето! Допуска се, че в Юпитер все още протичат ядрени процеси, както в нашето Слънце, които обясняват подобно освобождаване на енергия.
Когато през периода от 21 март 2015 г. до 21 март 2016 г. следваме Юпитеровия подтик да надхвърлим нашия сегашен начин на мислене и живот, ние също като Юпитер можем да излъчим нашите подсилени от Юпитер мечти, планове и таланти и да ги реализираме!

Юпитер се асоциира с принципите на Божествена защита, с изобилието, богатството, успехите, здравето и благополучието, с Вярата, с високите идеали, с търсенето на по-дълбоката Истина и Справедливостта, както и с желанието за по-голяма нравственост, за повече алтруизъм и благородство, за по-голямо разбиране на планетите, звездите, за по-голямо единение с Природата и Вселената.

Внимание! Няма случайни съвпадения! На 20 март (петък) в 11:37 ч. в момента на Слънчевото затъмнение може да отправим благодарност към Създателя и звездите и да изпратим нашето желание (поръчка) към тях. И само няколко часа по-късно Юпитер “сяда на трона” като своеобразен гарант, че молбата (молитвата ни) ще бъде чута и изпълнена! Удивително съвпадение, наистина.

Накратко – хубаво е в петък, 20 март 11:37 ч. да благодарим и да поискаме здраве, Любов, успех, добър късмет и щастие за себе си, за близките си и за България!
Навремето така са постъпили англичаните по предложение на Уинстън Чърчил - за няколко минути всички заедно са се помолили, въпреки че и тогава и сега Великобритания е просперираща държава!

В събота, 21 март, астроконфигурациите носят събития, независимо дали ги желаем или не.
Добре е да се обърне по-голямо внимание на здравето.

И отново ще напиша, че всички пътувания следва да стават с повишено внимание – през целия ден и особено през обедните часове!
Има условия за разнообразни изненади и проявената бдителност ще позволи да се реагира точно и светкавично!

Независимо от почивния ден, мнозина ще са заети с професионални ангажименти. Хубаво е все пак да се помисли дали прекалената отдаденост на професията не прикрива страх от отхвърляне в Любовта...

Желателно е през съботния ден всеки да намери и достатъчно време за себе си!
С повечко време за себе си може да се направи план и да се отхвърлят многобройните понатрупали се задачи, които тежат и не позволяват да се гледа по-ведро на живота!


НЕДЕЛЯ, 22 МАРТ

В неделя ще долавяме с всяка клетка, че вече сме в царството на Пролетта. Атмосферата е наситена с повече увереност.
Навсякъде цари вълнение.
Изпълнени сме с енергия и предприемчивост.
Внимание! Препоръката на звездите е да не се стартират точно днес нови проекти, тъй като в бъдеще, днешните начинания могат да се сблъскат с неочаквани проблеми и трудности, за които не сме си давали сметка.
В социален, в политически, във военен, в криминален, в природен или в романтичен аспект могат да възникнат по-деликатни ситуации, изискващи въображение и чувствителност.
Колкото повече държим да се утвърдим като индивидуалност, толкова може би сме по-близо да резултати, които не дефинираме с думата успех. В края на краищата, понякога загубата може да се окаже прикрита благословия!

Между другото, в неделя има доста духовни астроконфигурации. В тази връзка се сещам, че напоследък много широко се рекламира идеята за приоритетната и водеща роля на “мотиката спрямо молитвата”...

И така... Имало едно време един много зъл махараджа, който не търпял никого над себе си. Той извикал всички мъдреци от царството, както повелявал при сериозни обстоятелства обичаят, и им задал следния въпрос: “Кой от двама ни е по-велик, Аз или Бог?” Мъдреците се разтреперили. Бидейки по професия мъдри, те помолили да им се даде време за размисъл, а освен това по стар навик държали на общественото положение и на ... главата си. Но били също благочестиви и не искали да гневят Бога! Започнали да се вайкат, докато накрая най-старият между тях ги успокоил: “Оставете на мен тази грижа, утре аз ще говоря с владетеля”. На другия ден целият двор се събрал на тържествен прием, а старият мъдрец със скръстени ръце и чело, посипано с бяла пепел, скромно се приближил до махараджата, поклонил се и произнесъл следните думи: “О, господарю, без съмнение ти си най-великият.” Владетелят се изкашлял и на три пъти засукал дългия си мустак.
А мъдрецът продължил: “Ти си най-велик, о, Господарю, защото ти можеш да ни изгониш от твоето царство, а Бог не може: всъщност, където и да отидем, навсякъде е царството Божие и няма място извън него”...

Хубаво е, по време на Слънчевото затъмнение, което ще се състои на 20 март 2015 г. в 11:37 ч. (българско време) да благодарим и да поискаме за себе си, за нашите близки, за българския народ и за България, Небето да ни даде: Сърце чисто като кристал, Ум светъл като Слънцето, Душа обширна като Вселената, Дух мощен като Бога и едно с Бога!

Автор - Татяна Янковска, видеоканал goldenraycollection
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА