17 Март, 2015 12:02 1 569 0

Вин Дизел стана баща за трети път

  • вин дизел-
  • баща-
  • новородено-
  • актьор-
  • бързи и яростни

Актьорът не разкри пола, името и датата на раждането на третото си дете

Звездата от "Бързи и яростни" Вин Дизел стана баща за трети път.

Той обяви появата на бял свят на новото попълнение в семейството си в понеделник следобед на страницата си в социалната мрежа Facebook.

"Чувам бебешки плач, гледам ги как растат", надписи той под първата снимка на своята малка нова радост, цитирайки текст на Луис Армстронг и Кени Джи. "Те ще научат много повече, отколкото аз някога ще знам. И аз си мисля, какъв прекрасен свят ..."

Актьорът не разкри пола, името и датата на раждането на третото си дете от дългогодишната му приятелка Палома Хименес, с оято имат  6-годишна дъщеря и 4-годишен син.

Новината за новото човече беше оповестена в края на февруари. Тогава стана ясно, че бебето се очаква в началото на април. Ето защо премиерата на филма "Бързи и яростни 7" бе преместена от Абу Даби в Лос Анджелис, за да може Вин Дизел да бъде със семейството си.

"Той иска да бъде със семейството си при раждането. То е нещо много хубаво", заяви източник пред репортер на Холивуд.

От студиото заявиха, че са "щастливи да преместят премиерата на филма в Лос Анджелис, където е основното ядро на феновете на филма."

Докато Дизел поддържа успешна филмова кариера, актьорът също така е много фокусиран върху ролята си на баща.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА