Last news in Fakti

7 Април, 2015 01:00 1 324 0

Кучета съпроводиха благодетелката си в последния й път

  • жена-
  • погребение-
  • кучета-
  • последа почит

Бездомни четириноги изведнъж се появиха на погребението на жената, прекарала живота си в грижи за тях

Погребението на жена в Мексико взе неочакван обрат, когато няколко бездомни кучета неочаквано се появили, за да отдадат последна почит към починалата, пише "Дейли мейл".

След дълъг живот, посветен на добротата и състраданието към всяко животно, което е срещала, Маргарита Суарес от Мерида, Мексико, получила неочаквано присъствие по време на погребението си. Глутница бездомни кучета и дори една птица се появили, за да отдадат последна почит към своята благодетелка.

Когато Маргарита починала, членовете на семейството й били смаяни да видят бездомни кучета, които се появили в погребалния салон и отишли край ковчега.

Суарес била известна сред хора и животни с това, че хранела група бездомни четириноги, които се събирали на вратата й всяка сутрин. Тя носела торба с храна навсякъде, където отидела, така че да може да нахрани всяко животно, което срещне.

Работещите в погребалния дом заявили, че не познават животните и никога не са ги виждали преди. Осъзнавайки, че те са дошли да засвидетелстват уважението си към Маргарита, персоналът допуснал кучетата да отидат и да легнат мирно на пода в близост до ковчега на жената.

По време на траурната церемония кучетата дори последвали катафалката на Суарес, образувайки траурно шествие от и до погребалния дом. Те се разпръснали само веднъж, когато тялото й се подготвяло за кремация.

Дъщерята на починалата смята, че животните са искали да бъдат там, за да се сбогуват с жената, която е била толкова добра към тях приживе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА