Last news in Fakti

9 Май, 2015 00:03 13 317 5

Роден без късмет: Дете лиши баща си от 50 хиляди паунда печалба

  • късмет-
  • бутон-
  • баща-
  • дете-
  • залог-
  • cash out-
  • мачове

Малчуганът без да иска натиснал бутон на телефона на баща си

Някои хора определено имат много лош късмет! Баща от Бирмингам (Англия) изпусна печалба от 50 000 паунда заради грешно натиснат бутон от 3-годишния му син, съобщи „Дейли мейл“.

24-годишният Гари Уолтър заложил десет паунда на 13 футболни мача чрез мобилно приложение на един от най-големите сайтове за спорни залози в света.

След изиграването на едва три от тях обаче малчуганът Арчи натиснал бутона за Cash-Out, който прекратява залога и клиентът взима печалба само за първите срещи.

За съжаление на бащата, тя е била едва 7 паунда. За още по-голямо негово съжаление, останали двубои също били познати и той изпуснал 49,435.34 паунда.

„Когато видях телефона, си казах „Какво, по дяволите, се е случило?“. Арчи не разбра какво е натиснал, защото той е на само 3 години. След края на всички мачове му казах - „Арчи, няма да ходиш в университет!“. Аз, разбира се, се пошегувах“, заяви Гари Уолтър.

„Веднъж спечелих 7 хиляди паунда от залог, но 50 хиляди щяха да променят живота ми“, каза още „потърпевшият“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тирамисю

    3 1 Отговор
    „Веднъж спечелих 7 хиляди паунда от залог, но 50 хиляди щяха да променят живота ми“, каза още „потърпевшият" Все тазя..И със 100 хиляди пак щеше да си е същият неудачник. Но щом си мисли, че парите ще го променят, нека да си мечтае горкият!

    Коментиран от #5

  • 2 диан

    0 2 Отговор
    какъв е тоя телефон дето като натиснеш копче се отменя залог?
    може да се набере цифра
    да се светне фенер
    да се набере номер
    да се види дата
    измислят си
    бащата като е дръпнал 7 паунда
    и си казал по добре птиче в ръцете от орел в небето
    и е прекратил залога
  • 3 mediator37

    2 0 Отговор
    Една прилична камарка пари свише наистина може да промени живота на човека по много приятен начин. На умния човек.
  • 4 футболни работи

    2 0 Отговор
    не си измисля ама хич не си измисля.има и такива залози при натискането само на един бутон на отворената страница да се прекрати на изиграните без останалите срещи но да се вземе нещо минимално .даже и букмейкърите по средата на срещите от фиша ако са печеливши ти предлагат сума без да са завършили всички мачове и ти си решаваш дали да приемеш по малката сума или рискуваш и да догледаш останалите.заложил е 10 паунда и да изкара 7 по негова вина няма как да стане.пишете но нито четете като хората нито мислите логично.
  • 5 Кобрата

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тирамисю":

    Безспорно здравето и семейството в този живот са на 1 място, но веднага след тях се нареждат парите. На тебе ако ти се паднат 50 000 паунда и като ги умножиш по 2.50 и ги обърнеш в лева се получава някъде около 125 000 лева няма ли да ти се промени животът? Трябва да си пълен некадърник за да напишеш подобен коментар. Пък и защо мислиш, че е неудачник? Лесно е да даваш оценка за другите, но погледна ли себе си? Не мислиш ли, че ти си още по-голям неудачник? С това мислене ще си живееш в бедност и ще си винаги прост и ограничен... нямам какво друго да кажа на простак като теб...