Last news in Fakti

13 Май, 2015 09:50 885 0

Започва 49-тото издание на Булмедика/Булдентал

  • булмедика/булдентал-
  • изложение

Близо 180 фирми от 12 държави ще участват на международното изложение

Започва 49-тото издание на специализираното в хуманната и дентална медицина изложение Булмедика/Булдентал, което ще продължи до 15 май в Интер Експо Център. Тази година на международната изложба участват близо 180 фирми от България и 12 други държави - Германия, Гърция, Испания, Италия, Полша, Унгария, Китай, Корея, Пакистан, Тайван, Румъния, Русия. Специалистите могат да видят над 120 новости от фирми от цял свят.

Световни новости пристигат в България

На изложението ще бъдат показани уникални технологии и системи, функционално оборудване, материали и консумативи за медицинската практика. След премиерата на най-голямото изложение в денталната индустрия- IDS в Кьолн, чрез своите регионални представители част от новите продукти ще пристигнат на Булмедика/Булдентал, коментират организаторите от Интер Експо Център. Това дава уникална възможност на специалистите да видят някои от най-големите световни постижения от 13 до 15 май в Интер Експо Център

Водещи професионалисти предлагат добри практики

Съпътстващата програма е богата с много интересни събития, обучения и демонстрации. Националната пациентска организация ще проведе форум за значението на здравните досиета за пациентите. По време на изложението ще бъде учредена и неправителствена организация, която ще има за цел да развива телемедицината в България.

Други водещи теми са свързани с успешните практики за повишаване ефективността на денталните услуги и привличане на клиенти. Доказани български и международни професионалисти ще направят обучения на специалистите в бранша. Dental Tribune Bulgaria за трети път организира Dental Tribune Study Club Symposia като темата тази година е „Имплантология от следващо поколение“.

Фирмите са готови с редица демонстрации на продукти, а специалистите могат да видят дори имплантологична операция на живо.

Акции за проблеми с щитовидната жлеза

Националната пациентска организация подготвя консултации за проблеми с щитовидната жлеза, скрининг тестове за вирусните хепатити B и C, за диабет и наднормено тегло.

Повече за изложбата, програмата и новостите тази година ще видите на http://bulmedica.bg/bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА