Last news in Fakti

15 Май, 2015 01:30 6 262 2

Сериалът "От местопрестъплението: Лас Вегас" приключва след 15 години в ефир

  • от местопрестъплението-
  • финал-
  • сериал

Финалният епизод ще бъде излъчен в САЩ на 27-ми септември

Американската телевизионна мрежа CBS обяви, че през тази година ще излъчи последен сезон на култовия сериал „От местопрестъплението: Лас Вегас“, съобщи Би Би Си.

Сериалът започна излъчването си през 2000 г. и от тогава насам е излъчил 15 сезона. В момента той може да бъде определен като една от най-успешните телевизионни продукции на всички времена.  Той ще завърши с финален 2-часов епизод, който ще бъде излъчен в САЩ на 27 септември.

Специално за финала ще се завърнат актьорите Уилям Питърсан и Мардж Хелгенбъргър, които изпълняваха главните роли в продукцията през нейните първи 8 сезона. Образът на Питърсън – инспектор Грисъм беше в основата на успеха на сериала. След това централната роля беше поверявана на актьори като Лорънс Фишбърн и Тед Дансън.

В момента основната звезда на шоуто е Тед Дансън, който ще продължи да изпълнява ролята на Ди Би Ръсел в сикуъла CSI: Cyber. Всъщност „От местопрестъплението: Лас Вегас“ даде началото на цяла поредица сериали от същия бранд. След него бяха направени „От местопрестъплението: Маями“ и „От местопрестъплението: Ню Йорк“.
CSI: Cyber е поредното заглавие от поредицата.

„От местопрестъплението: Маями“ продължи 10 сезона, а „От местопрестъплението: Ню Йорк“ 9.

Дълго време „От местопрестъплението: Лас Вегас“ беше един от най-гледаните сериали в САЩ и по света. В него се разказва за екип от криминолози, който чрез новаторски методи и свръх модерна технология разкриват заплетени престъпления. През годините като гост звезди в него са се появявали Тейлър Суифт, Джъстин Бийбър и Чарли Шийн.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 deroni

    1 0 Отговор
    Любимия ми сериал.Много приятен и интересен.Сега съм на 30,а почнах да го гледам на 15, най-вече заради Уилям Питърсан /Гил/.
    Голяма част от живота ми мина с него.Със сигурност финалната серия, ще е много разтърсваща и супер интересна,точно в стила на Джери.
  • 2 Валентин Петров

    2 0 Отговор
    УНИКАЛЕН ФИЛМ....