Last news in Fakti

17 Май, 2015 16:20 10 616 12

Роналдо се скъсвал да изневерява на Ирина Шейк

  • ирина шейк-
  • кристиано роналдо-
  • изневери

Манекенката го напуснала, след като разбрала за множеството му забежки

Руският супермодел Ирина Шейк се е разделила с бившия си приятел Кристиано Роналдо заради множеството му изневери, съобщи „Дейли Мейл“.

Двамата изненадващо обявиха раздялата си в началото на тази година, малко след като португалският футболист бе удостоен с наградата „Златна топка“. В момента рускинята се среща с холивудската звезда Брадли Купър, но все още не може да прости изневерите на бившия си любим, с който имаха 5-годишна връзка.

Ирина е заявила пред източник, близък до „Сън“, че се е почувствала измамена като разбрала за аферите на Роналдо.

„Вече знам истината и се чувствам напълно предадена. Аз му вярвах и го защитавах, когато се появяваха слуховете, че е бил с други жени. Чувствам се глупаво, че позволиха на Кристиано да ме подведе.“

Ирина разбрала за забежките на Кристиано, след като видяла съобщения в телефона на футболиста от неизвестни номера. С времето тя разбрала, че те са от жени по целия свят, включително в Колумбия, Франция и Австралия.  Роналдо се опитал да даде някакво обяснение, но манекенката веднага напуснала общия им дом. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    3 1 Отговор
    Горката, няма бъдеще за нея след РОНАЛДО. Вече е бита карта.
  • 2 ТО

    3 0 Отговор
    Явно за да забегне Роналдо тази не е била нищо особено в леглото - за да и е изневерявал вината си е изцяло нейна , кой знае какво дърво е била в леглото и после защо така станало , не се научиха тези жени че един мъж за да не бяга требе да го държиш изкъсо в леглото и да му държиш тръпка , тази ако му се е правела на светица е напълно обяснимо - съжалявам я горката !!!! Ееей не се научиха тези жени че за мъжа няма нещо по важно от секса и после се чудят откъде изгрява слънцето и защо така станало !!!

    Коментиран от #3, #10

  • 3 TODOR STOYANOV

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ТО":

    НЯМА ФРИГИДНИ ЖЕНИ, ИМА НЕСПОСОБНИ МЪЖЕ!ВСЯКА ПЕЧКА МОЖЕ ДА ГОРИ, САМО ДЪРВО И СЛОЖИ И Т.Н.АМА КВО ГИ МИСЛИМ ВЕ МАЙНА, ЧЕ РОНАЛДО НА 30 АКО НЕ ГНЬЕТИ КОГА???АРЕ ОСТАВЕТЕ ГИ ХОРАТА ДА СИ ТРЕНИРАТ!

    Коментиран от #7

  • 4 аз

    1 3 Отговор
    Добре че се е разделил с руския б...к, рускините са най гнусните жени. Както и най големите златотърсачки.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ПАРАТА Е В НЕГО
    КАТО ИСКА ЩЕ И ИЗНЕВЕРЯВА
  • 7 scar face

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "TODOR STOYANOV":

    Тук не съм съгласен с теб. За фригидни и всякакви психичноболни жени, може да се говори в нашата родина до без край. Повечето изобщо не знаят какво искат и дали го искат. Иначе за това последното си прав. Няма какво да ги мислим. Човек със слава и пари, винаги е над-останалите в този свят. Като цяло харесвам коментарите ти.
  • 8 Комсо

    1 0 Отговор
    Освободила се е от п...растията на този "Молодец", а той е един истински молодец
    :-))))
  • 9 Селския му

    1 0 Отговор
    Циганин!
  • 10 Ха ха

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ТО":

    " ........за мъжа няма нещо по важно от секса и после се чудят откъде изгрява слънцето и защо така станало" Е това е поредния комплексар на който жените за всичко са му виновни.
  • 11 Milen

    0 0 Отговор
    И ся к'во компот ли да му отворя... че някой си там някъде на край света ш...л някакви си... голем праз голямо нещо ей какво нещо ги вълнува "хората"
  • 13 пламен

    0 0 Отговор
    Може и нашето Николетче да му е набарала номера