Last news in Fakti

18 Май, 2015 13:03, обновена 18 Май, 2015 13:11 1 454 0

Тейлър Суифт грабна 8 награди "Билборд"

  • билборд-
  • тейлър суифт-
  • награди-
  • музикални награди

Това е толкова добра нощ, каза Суифт след като излезе на сцената, за да приеме една от многото награди

Тейлър Суифт триумфира на музикалните награди на списание "Билборд" за 2015 г. и отнесе цели 8 статуетки, сред които и тази за най-добър артист, съобщава Ройтерс.

25-годишната поп певица имаше най-много номинации – 14. Тя си тръгна със статуетка за най-добър изпълнител (изобв), за най-добър женски изпълнител, за най-добър албум за "1989" и за постижения на изпълнител.

Освен награди за изпълнител и албум тя отнесе и специален приз, гласуван от публиката, за което се отблагодари с премиерата на най-новия си сингъл „Bad Blood“.

„Това е толкова добра нощ“, каза Суифт след като излезе на сцената, за да приеме една от многото награди, побеждавайки One Direction, Ариана Гранде, Сам Смит и Ед Шийрън.

"Рано тази сутрин гледах брат ми Остин как завършва Нотр Дам ... за всеки, който се дипломира тази година ... това е за вас", заяви тя и вдигна статуетката си. "Това е един вид дипломиране за нас."

Сам Смит също получи повече от една статуетка. Той си тръгна с три отличия, включително за най-добър мъжки изпълнител и изгряваща звезда. За съжалние Смит не присъства на шоуто, тъй като се възстановява след скорошна операция на гласните струни.

Иги Азалия също получи три отличия, сред които за най-добър рап изпълнител и най-стриймван изпълнител.

Призът за най-добра радио песен отиде при Джон Леджънд за песента “All of Me”, а Сам Смит пък прибра наградата за най-добър изпълнител на радио песни.

Сред другите отличени бяха британската бойбанда One Direction, обявени за най-добра група и Фарел Уилямс, който грабна и трите награди в категория R'n'B - за най-добър изпълнител, най-добра песен и най-добър албуми.

По две награди получиха и Джон Леджънд, Джейсън Олдийн в категориите за кънтри музика, Меган Трейнър, Енрике Иглесиас в категориите за латино музика.

Сред участниците в шоуто бяха Бритни Спиърс, която представи новия си дует с Иги Азалия, и рок групата Van Halen, която откри церемонията с изпълнение на хита си от 1984 г. Panama. Закриването на тричасовото събитие бе поверено на Кание Уест, който бе освиркан по време на изпълнението му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА