Last news in Fakti

19 Май, 2015 21:31 5 085 1

Ал Пачино се извини за пеенето си

  • ал пачино-
  • извини-
  • пеене

Актьорът Ал Пачино се извини за пеенето си в комедийната драма "Втори шанс», чиято премиера беше през март 2015. Той обясни, че е трябвало да пее, защото така диктувал сценария, съобщава Ройтерс. На лентата Пачино играе застаряващ рок музикант.

"Съжалявам за пеенето, но така трябваше", заяви актьорът по време на пресконференция по повод пускането на филма в киосалоните на Великобритания. Той призна, че е бил много развълнуван, когато по  сценарий трябвало да се яви пред огромна тълпа. "Трябва да кажа, че това е нещо наистина трудно," - обясни той.

Във филма героят на Пачино получава писмо от Джон Ленън и Йоко Оно, което променя живота му.

Заедно с Ал Пачино във "Втори шанс" участват Анет Бенинг и Дженифър Гарнър. Филмът проследява историята на живота на британския фолк певец Стив Тилстън. Музикантът научил за съществуването на написаното до него писмо от Ленън 34 години след създаването му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хамстер

    0 0 Отговор
    Пачино е голем гъзар на тая възраст. Жалко, че нашите пенсионери ги претопи живота и нямат шанс, да изглеждат и да се чувстват така!
    Много жалко!