Last news in Fakti

7 Юни, 2015 22:43 2 571 4

Деми Мур не може да преживее раздялата с Аштън Къчър

  • мур-
  • уилис-
  • къчър-
  • раздяла-
  • самота
Напоследък Деми Мур хич и не помисляла за мъже, твърди човек от нейното обкръжение. От раздялата си с Аштън Къчър насам актрисата няма интимен приятел. Според таблоидите Деми търсела връзки една нощ по сайтовете за запознанства. Но истината е съвсем друга.

"Би могло да се каже, че Деми почти се е отказала от мъжете. Понастоящем тя е абсолютна сама и много самотна. Единствената й утеха са дъщерите й от Брус. Още не се е съвзела от раздялата с Аштън, която я разтърси дълбоко", отбелязва източникът. 

"Деми не търси нова връзка, защото още не е готова за такава. Напоследък, премисляйки случилото се през годините, тя стигна до извода, че проблемът й не е в раздялата с Аштън, а в това, че заради него напусна Брус. Деми отчита това като най-голямата грешка в живота си".

"Хората около нея непрекъснато се опитват да я запознават с мъже. Деми обаче не е особено заинтригувана. Напоследък е близка с Орландо Блум, но отношенията им са само приятелски. Двамата ходят заедно на йога, имат и общи теми - медитация и ню ейдж философия".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мери Дур

    0 0 Отговор
    с лявата или с дясната ръка да си го преместя- това е въпроса...

    Коментиран от #2

  • 2 Дурими

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мери Дур":

    Докато седиш и се чудиш теа глупости живота си тече, некой педофил че те набара и .........
  • 3 mediator37

    0 0 Отговор
    Лелката вече мачкан лак. И да търси трудно ще си намери свестен мъж.
    Не е първата , дето като е била в силата си е стъпвала по мъжки трупове, а като поостарее- Ко стана, уа? Що тъй стана? Що ма ни щат ?
  • 4 мраим коври

    0 0 Отговор
    Звучи като историята и съдбата на една типична тъпа лулинска ковра. Така й/им се пада.