Last news in Fakti

29 Юни, 2015 03:00 2 358 4

Ядосан клиент върна мухлясал сандвич на известна верига

  • ядосан-
  • клиент-
  • върна-
  • мухлясал-
  • сандвич-
  • mcdonalds

В пристъп на ярост, мъжът разпространил снимки на храната из социалните мрежи

33-годишен британец не остана особено доволен от известна веригата за бързо храненене. Може би всеки е стигал до фазата, в която мухлясалия хляб вкъщи влиза в употреба, но надали някой го е очаквал от заведение за бърза храна.

Мъжът си закупил сандвич с пържени картофи от ресторант от едноименната верига ресторанти в Лондон, но хлебчето, което той получил било осеяно със синкави петънца, свидетелстващи за наличието на мухъл, рпедаде Mirror.

Въпреки причиненото неудобство, единственото, което било предложено на клиента като компенсация, били ваучери на стойност от 15 британски лири.

Това никак не се харесало на гражданина и той веднага разпространил снимки на негодната за ядене храна из социалните мрежи в интернет. Антирекламата постигнала огромен успех и около 60, 000 души споделили неволята. 

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бърза закуска

    0 0 Отговор
    Тези вериги освен,че продават скъпо храната им е нискокачествена със силно занижен грамаж и съмнителна годност! Вместо да си даваме парите в тези навремето им викаха "Кракмаг" бързо хранене на крака по добре да седнем в някое добро квартално заведение и за същите пари , ще ни обслужат качествено и храната, ще е на ниво!
  • 2 Потребител

    0 0 Отговор
    А защо никой не споменава името на веригата. Не може клиентът качвайки снимките в нета да не е написал, къде са му предложили мухлясалия хляб. Явно нашите журналисте се плашат, че ще ги съдят за уронване престижа на веригата или пък са им платили да си кпестят тази информация.
  • 3 МакеДонътс

    0 0 Отговор
    Ето името на веригата - търсете по снимката в Google/Bing и ще намерите още:

    http://wereblog.com/edward-porter-complains-of-mold-from-mcdonalds-burger
  • 4 мдфк

    0 0 Отговор
    http://www.dailymail.co.uk/femail/food/article-3140356/McDonald-s-customer-shocked-mould-burger.html

    МкДоналдс т.е.