26 Август, 2024 11:57 3 965 11

С това ли хранят водещия Димо Алексиев в "Игри на волята"? (СНИМКА)

  • димо алексиев-
  • игри на волята-
  • водещ-
  • храна-
  • сандвич

Актьорът пусна снимка на мизерен "сандвич", без да уточнява от къде е

Димо Алексиев вероятно взима добър хонорар за работата си като водещ в шоуто „Игри на волята”, но това изобщо не може да се каже за храната, с която го снабдяват на снимачната площадка, ако съдим по това, което самият той сподели в социалните мрежи.

Актьорът показа какъв сандвич са му предложили в социалните мрежи. Думата „сандвич” всъщност е твърде преувеличена за филиите, който са му предложили. Това, което актьора показа в социалните мрежи, прилича на подигравката, която периодично си правят с децата в началния курс на обучение в родните училище, доставяйки им обидно некачествени порции, за които телевизиите редовно снимат репортажи. Само че в случая порцията идва от самата телевизия.

Става въпрос за две филии от най-евтиния бял хляб, който може да се намери из родните магазини. Те са намазани с изключително тънък, направо прозрачен слой от нещо бяло, което изглежда като крема сирене или маргарин. По средата на филията е метнато тъничко и миниатюрно парченце пушена сьомга.

Вероятно защото актьорът е вегетарианец, създателите на "сандвича" са съобразили, че не бива да му предлагат месо, но пък трябва да предвидят протеин в менюто му. Затова са сложили пушена сьомга. Размерът на тънкото парченце е някъде около 3 на 4 сантиметра.

Изглежда, че актьорът е бил доста възмутен и ядосан, за да се стигне дотам, че да снима сандвича и да го покаже на всички в социалните мрежи. Той не уточнява изрично, че това е храната му на снимачната площадка, но това се подразбира, тъй като в момента текат снимките на „Игри на волята”, а двете филии са опаковани точно както се прави с порциите, доставяни от кетъринг фирми. Явно това му се полага по договор.

Колеги на водещия се втурнаха да коментират неговия „сандвич”. Първи се изказа Наум Шопов. „Луксозно!”, написа инфлуенсърът с лекарско образование, а актьорът отговори също така лаконично: „Ама от скъпото...”. Колежката на Алексиев в „Игрите” – Ралица Паскалева, написа „Фюжън”, към което добави иконка със смеещо се човече, а Искра Донова е кратка и ясна: „Баси.”

Водещият така и не обясни от къде точно се е сдобил с тези филии, но язвително коментира, че това е гурме от следващо поколение, че е на морска вълна, че „на вкус е даже още по-хубаво” и че „хубаво е, но не е готово”, пише hotnews.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аууу ,

    17 0 Отговор
    какв остроумност само !

    Коментиран от #4

  • 2 Aлфа Bълкът

    15 0 Отговор
    Тоя си апва само бяло сладко.
  • 3 Това ми прилича

    22 0 Отговор
    На масовите сандвичи,които дават по училищата и мине не мине възмутено показват по телевизиите.Ама заплащането му си го бива ,та да отскочи и си купи !
  • 4 Мдааа

    17 0 Отговор

    До коментар #1 от "Аууу ,":

    Да взел една стара снимка от ония скандални сандвичи дето ги даваха на децата в училище и се прави на интересен? Защо ни занимавате с тези безмислени "вип" същества?
  • 5 БгТопИдиот🇧🇬

    13 0 Отговор
    Аман от ка=шер.ни водещи и техните глюпости !
  • 6 цербер

    15 0 Отговор
    Актьорът показа в социалните мрежи,какъв сандвич са му предложили.Това, което актьорът показа... в родните училища,
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 шефа

    5 0 Отговор
    На този набеден за актьор травес..... и това му е много !!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ами

    3 2 Отговор
    Сложете му поне едно доматче и пет,шест маслинки и .....супер.