Last news in Fakti

26 Май, 2024 13:01 2 367 8

Деян Неделчев - Икебаната се ядоса на "Аз обичам България": Аматьорска работа

  • деян неделчев-
  • деян неделчев - икебаната-
  • икебаната-
  • песен-
  • аз обичам българия-
  • предаване-
  • ядосан

Предаването злоупотребило с песните и името на артиста

Певецът Деян Неделчев - Икебаната даде глас на възмущението си срещу предаването "Аз обичам България", които го обидиха по грозен начин през изминалата седмица. Той използва социалните мрежи, за да изкаже негодуванието си от непрофесионализма на екипа на предаването и да разкаже как псевдонима му е бил използван.

Колоритният изпълнител е дал съгласието си от продукцията да използват негови песни в игрите си, но за финал е получил пренебрежително отношение, което няма как да прости и нарича целия формат с думите: "Аматьорска работа".

Неделчев е ядосан с основание, защото от продукцията не са си направили труда да се осведомят за няколко важни неща относно неговата кариера. Първо посочва, че песента му "В гората" е била представена с името "Съчки събирам", което е неправилно.

След това посочва, че Сашо Кадиев е допуснал друга важна грешна. Той е казал, че част от текста на друга негова песен е именно от "Съчки събирам", което не е вярно.

Освен това, Деян Неделчев се ядосва, че никъде не е било изписано неговото име, а само прякора му Икебаната, който дори не е измислен от самия него.

"Мисля, че е неуважение към автора и певеца, както и незнание от страна на водещите и екипа, който прави предаването. Аматьорска работа.

Все едно да не споменеш името на Лили Иванова, или който и да било, а да кажеш само неговия прякор. Адски неуважително и дилетантско. Даваш си съгласието за нещо, после използват всичко и се цитира всичко грешно. Мен ме няма, някой си Икебаната, акой е той?!", изригна в социалните мрежи Деян Неделчев - Икебаната.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    17 15 Отговор
    И този галош се мисли за звИздЪ...
  • 2 Когато

    27 2 Отговор
    Мамин Сашко участва некъде то не може да бъде интересно а глупаво и просташко.
  • 3 Жена

    9 6 Отговор
    Ей симпатяго, ако бях момченце щях да ти скокна!
  • 4 гражданин

    22 5 Отговор
    не се тревожете, господине, нито някой е чувал за вас, нито някой е гледал тъпото телевизионно предаване. Все пак хората се грижат за своята психика.

    Коментиран от #6

  • 5 Смех

    12 4 Отговор
    Другия път да гледа какви договори подписва. Кво реве!?

    Коментиран от #7

  • 6 Пилотът Гошу

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "гражданин":

    Напротив, всички от онези времена го знаем Дидо Икебаната, макар и само защото му се смеехме.
    От друга страна няма какво да се чуди на предаване, в което участва маминото синче Сашо Кадиев. Форматът не е лош, но тая лигня трябва да изчезне...
  • 7 НЕДЕЛЧЕВ Е С ПОЙЧВ АКЪЛ ОТ

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Смех":

    КАДИЕВ МАЙКА МУ И ПРИЯТЕЛИТЕ ИМ ЗЕТИ ЗАЕДНО. КАДИЕВ Е ПЛЮНКА ЗАГРОЗЯВАЩА ТЕЛЕВИЗИИТЕ .ХОРТА КЪТ ГО ВИДЯТ И ФЪРЛЯТ ДИСТАНЦИОННОТО ПО СМАРТ ТИВИТО......ВЪН КАДИЕВ И СЪМИШЛИНИЦИТЕ МУ ОТ ЕФИРА.

    Коментиран от #8

  • 8 НЕДЕЛЧЕВ Е ПОСТИГНАЛ САААМ

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "НЕДЕЛЧЕВ Е С ПОЙЧВ АКЪЛ ОТ":

    ВСИЧКО. НЕ С БУТАНЕ ОТ МАМА ТАТИ .И Т.Н...