Last news in Fakti

13 Септември, 2011 10:56 2 614 0

45-метров динозавър от Холивуд пристига в The Mall София

  • софия-
  • динозавър

45 метров динозавър от Холивуд пристига пред The Mall - София, съобщиха от ПРофайл, организаторите на атракцията.

След Варна и Слънчев бряг динозавърът ще посети и София. Чудовището пресъздава реалните размери на най-големите познати видове сред динозаврите в света. Атракцията ще бъде издигната пред централния вход на The Mall - София на бул. "Цариградско шосе".

Гигантското създание е сътворено в Холивуд, в една от компаниите, изработвали декори за касовите филмови продукции "Властелинът на пръстените" и "Хари Потър". В света има 7 такива, като 3 от тях са в Европа и предизвикват огромен интерес в градовете, през които са преминали – Лондон, Париж, Брюксел, Одеса, Варшава, Прага и други.

Зрелищното приключение във вътрешността на динозавъра започва от устата му, която поставя началото на 45-метрова разходка, по време на която се чува мощното дишане и сърцебиене на чудовището, както и много други вълнуващи зрителни и звукови изживявания,споделя Наско Лазаров собственик на Агенция за публични комуникации ПРофайл и главен виновник за случващото се. Атракцията за деца и възрастни ще гостува пред сградата на The Mall  в София  дни преди първия учебен ден, след което ще отпътува за Холивуд.

Холивудския динозавър е част от кампанията на The Mall София за най-малките си посетители по повод

старта на училище.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА