29 Юли, 2015 00:28 826 0

Кийт Ричардс обича сутрешния джойнт

  • кийт ричардс-
  • сутрешния-
  • джойнт

Той твърди, че наркотиците не са се отразили на здравето му

Китаристът на Ролинг Стонс Кийт Ричардс призна, че все още обича да започва деня си с изпушването на една цигара джойнт, съобщи „Индипендънт“.

Легендата на рок музиката може да е на 71 години, но все още не се отказва от някои от по-нестандартните удоволствия в живота. Пред списание „Моджо“ той заявява:

„Редовно пуша по един сутрешен джойнт. Когато съм в Калифорния го правя постоянно. Най-голямо удоволствие ми доставя да наблюдавам как картата на Америка става все по-зелена. Имам предвид местата, където канабисът вече е легализиран. Дали това е добро в дългосрочен план? Няма как да знам.“

Ричардс никога не е крил, че често е залитал по наркотиците в миналото. През 2013 г. той дори заяви, че не е усетил дрогата да се отразява на здравето му. Той се отказа от хероина през 1978 г., след като беше арестуван на пет пъти. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА