5 Август, 2015 03:00 1 068 0

Кръстиха бира на лъва Сесил

  • бира-
  • лъва-
  • сесил

Тя се казва Отмъщението на Сесил

Английски пъб представи нова бира, кръстено на убития в Зимбабве лъв Сесил, съобщи Лента.ру.

Заведението „Дебелата котка“ в Норич вече предлага питието „Отмъщението на Сесил“. Името е било предложено от посетители на заведението в социалната мрежа Facebook.  Собствениците на пъба толкова много харесали идеята, че дори обявили конкурс за проектирането на специален кран, от който да бъде наливано питието.

През миналата седмица британска компания за телефони започна да разпространява устройства, с гравиран златен образ на лъва на капака. Неговата цена е $2 500.

Лъвът Сесил беше една от големите атракции на Зимбабве. Миналата седмица обаче той бе убит с арбалет по време на сафари от американския зъболекар Уолтър Палмър. В момента Зимбабве иска американецът да бъде екстрадиран в тяхната страна, за да отговаря за деянието си.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА