Last news in Fakti

6 Август, 2015 12:10 1 808 0

Жабокът Кърмит и Мис Пиги се разделиха

  • кърмит-
  • мис пиги-
  • разделиха

Двамата прекратяват 40-годишната си връзка

Една от най-емблематичните двойки в историята на Холивуд и шоу бизнеса въобще обяви своята раздяла.

След продължила 40 години връзка жабокът Кърмит и Мис Пиги обявиха своята раздяла, съобщи Си Ен Ен.

„След внимателно премисляне и тежки противоречия, Мис Пиги взе тежкото решение да прекрати романтичните ни взаимоотношения.“, се казва в съобщение, публикувано в страниците във Facebook  и на двете звезди.

„Ние ще продължим да работим заедно в телевизията и във всички медии, които са известни или някога ще бъдат създадени във всички времена и всички вселени. Въпреки това нашите лични животи са разделени и ние ще се виждаме и с други хора, жаби, прасета и други. Благодарим ви за разбирането.“, се казва в профила на телевизия ABC.

Взаимоотношенията между Мис Пиги и Кърмит стават още по-сложни, тъй като двамата трябва да започнат ново шоу през есента. Пред „Гардиън“ Кърмит заяви:

„Не е лесно. Не е лесно да си зелен. Това ще ви кажа. Ние можем да бъдем професионалисти. Е поне един от нас. Аз. Не знам дали сте излизали с прасе. Сложно е.“

Мис Пиги също говори за случилото се.

„Да се срещаш с мен е като да летиш близо до слънцето. Бе неизбежно Кърмит да падне на земята, а аз да остана в облаците.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА